Epica geeft extra concert in AFAS Live

Epica
Epica geeft extra concert in AFAS Live
Door KayleeV op 22 november 2023 - 11:14 De Nederlandse symfonische metalband Epica kondigt een extra concert aan wegens grote vraag naar tickets. Het oorspronkelijke concert, getiteld The Symphonic Synergy op 20 september 2024 in AFAS Live, was binnen no-time uitverkocht. Frontvrouw Simone Simons is dankbaar voor de steun van de fans en bevestigt een tweede show op 19 september 2024. Het evenement zal plaatsvinden met een volledig symfonisch orkest en koor.

Epica heeft de afgelopen twintig jaar wereldwijd tournees ondernomen, waarbij ze zestig landen op alle continenten hebben aangedaan en honderdduizenden bezoekers hebben getrokken. De band heeft ook opgetreden op festivals, zoals Wacken Open Air, Hellfest, en Graspop Metal Meeting. Bovendien werden ze uitgenodigd door Metallica om als voorprogramma te dienen voor drie van hun Europese shows.

De kaartverkoop voor dit extra concert begint op 24 november om 10 uur, met ticketprijzen variërend van € 72,80 tot € 95,20. Koop hier je tickets voor het extra Epica concert. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Epica in AFAS Live
Tickets Epica
do 19 sep
AFAS Live, Amsterdam
€ 72,80 - 95,20
TivoliVredenburg

I MONSTER KONDIGT CONCERT IN TIVOLIVREDENBURG AANHet Engelse psychedelische, loungy electronicaduo I Monster zal een...

Jungle by Night

JUNGLE BY NIGHT KONDIGT 'TONE MELISSE' TOUR AAN... Jungle by Night, de zevenkoppige Nederlandse band heeft de ‘Tone Melisse’...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.