Rod Stewart 'One Last Time' in het Sportpaleis Antwerpen

Rod Stewart
Rod Stewart 'One Last Time' in het Sportpaleis Antwerpen
Door KayleeV op 21 november 2023 - 13:08 Rod Stewart, de 'song and dance man', betreedt op zaterdag 11 mei voor de laatste keer het podium van het Sportpaleis in Antwerpen. Met een carrière van 50 jaar brengt hij zijn grootste hits, waaronder "Sailing", "Maggie May", en "Da Ya Think I’m Sexy?", voor het Belgische publiek. Stewart, met 250 miljoen verkochte albums, is een icoon van diverse muziekgenres, van rock & roll tot soul en R&B. Eerder kondigde Rod Stewart ook al aam dat hij op 12 juni 2024 naar de Ziggo Dome in Amsterdam komt.

Geprezen als de beste zanger van zijn generatie, heeft Rod Stewart moderne klassiekers geschreven en ontving hij talloze onderscheidingen, waaronder twee opnames in de Rock and Roll Hall of Fame en werd hij in 2016 officieel geridderd tot 'Sir Rod Stewart'.

Naast het brengen van zijn tijdloze hits, belooft Rod Stewart het publiek in het Sportpaleis op zaterdag 11 mei te trakteren op "vele spannende verrassingen" tijdens zijn laatste optreden. Fans kunnen zich verwachten aan een avond vol muzikale hoogtepunten en onverwachte momenten die de show ongetwijfeld nog gedenkwaardiger zullen maken.

De algemene ticketverkoop begint op vrijdag 24 november om 11 uur, met ticketprijzen variërend van € 79,11 tot € 135,10. Koop hier tickets voor Rod Sterwart in het Sportpaleis.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Rod Stewart in Sportpaleis
Tickets Rod Stewart
za 11 mei
Sportpaleis, Antwerpen
€ 79,11 - 221,73
Melkweg nieuwe logo

THE STREETS IN JULI TERUG NAAR NEDERLAND VOOR TWEE...Na bijna vijf jaar afwezigheid in Nederland keert de invloedrijke groep The...

normaalnews

NORMAAL KONDIGT DERDE CONCERT IN HET... Wegens een grote vraag naar tickets kondigt de Achterhoekse rockband Normaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.