Pet Shop Boys kondigen concert aan in AFAS Live op 26 juni

review: Pet Shop Boys - 18/05 - AFAS Live Pet Shop Boys
Pet Shop Boys kondigen concert aan in AFAS Live op 26 juni
Door Semberendsen op 20 november 2023 - 13:10 Het Britse synthpop-duo Pet Shop Boys zal op 26 juni 2024 een concert geven in AFAS Live, Amsterdam. Het duo, gevormd in 1981, bestaat uit Neil Tennant en Chris Lowe.

Met meer dan 50 miljoen wereldwijd verkochte platen zijn ze vermeld als het meest succesvolle Britse duo in de 1999-editie van het Guinness Book of Records. Drievoudige winnaars van de Brit Awards en zesvoudige Grammy-genomineerden hebben 42 top 30-singles behaald, waaronder vier nummer één hits. Hun invloedrijke carrière omvat hits als "West End Girls," "It's a Sin," "Go West," en een duet met Dusty Springfield. In 2016 benoemde Billboard hen tot het nummer één dance duo/groep in de afgelopen 40 jaar.

Het duo, dat heeft samengewerkt met diverse artiesten zoals Johnny Marr, David Bowie, Dusty Springfield, Madonna, Rammstein en Robbie Williams, heeft de reputatie weten te behouden om relevant te blijven in het steeds veranderende muzikale landschap.

De verkoop van tickets voor het concert in AFAS Live begint op vrijdag 24 november om 10:00 uur, en voor een avond muziek betaal je 71,68 euro. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Pet Shop Boys in AFAS Live.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pet Shop Boys in AFAS Live
Tickets Pet Shop Boys
wo 26 jun
AFAS Live, Amsterdam
€ 71,68
dawn brothers

DAWN BROTHERS OP TOUR IN 2024 MET NIEUWSTE ALBUMDe Rotterdamse band Dawn Brothers betovert het publiek met een...

Ziggo news

AVOND VAN DE FILMMUZIEK KEERT TERUG VOOR 10-JARIG... Het jaarlijkse muziekgala, de Avond van de Filmmuziek , keert in 2024 terug...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.