The The keert na 24 jaar terug naar Paradiso voor twee concerten in september

Paradiso
The The keert na 24 jaar terug naar Paradiso voor twee concerten in september
Door KayleeV op 13 november 2023 - 15:27 De Britse artpop band The The, maakt zijn terugkeer naar het podium van Paradiso in Nederland. Beroemd om hun combinatie van pop, rock, blues en folk, heeft The The sinds de oprichting in 1979 onder leiding van de creatieve geest Matt Johnson talloze podia betreden. Ondanks dat Johnson het enige permanente lid is, is The The uitgegroeid tot een multimediafenomeen.

De optredens, gepland voor 22 en 23 september 2024, markeren de terugkeer van de band naar Paradiso sinds het jaar 2000. Het concert belooft een muzikale reis te worden die het volledige genre-tartende repertoire van The The omvat, van vervreemde elektronica tot karmozijnrode ballads. Met hun meest bekende nummers, zoals "Uncertain Smile" en "Heartland," hebben The The een blijvende indruk achtergelaten bij luisteraars wereldwijd.

De voorverkoop van tickets begint op 17 november om 10:00 uur, met prijzen vanaf € 63,00. Koop hier je tickets voor het The The concert in Paradiso, Amsterdam op 22 september en hier vind je tickets voor het The The concert in Paradiso te Amsterdam van 23 september.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The The in Paradiso
Tickets The The
KIES TICKET
zo 22 sep
The The
Paradiso, Amsterdam
€ 57,00
ma 23 sep
Amanda Bergman
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00
ma 23 sep
The The
Paradiso, Amsterdam
€ 57,00
De Roma

AIR SPEELT EERBETOON AAN 'MOON SAFARI' IN DE ROMA EN...het Franse duo AIR, bestaande uit Nicolas Godin en Jean-Benoît Dunckel, heeft...

AFAS Live

THE SMILE KONDIGT NIEUW ALBUM 'WALL OF EYES' EN TWEE... The Smile kondigt vandaag hun nieuwe album, 'Wall Of Eyes' aan. Met dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.