Pjotr, bekend van Lieve Jongens, kondigt tour door Nederland in 2024 aan

Pjotr
Pjotr, bekend van Lieve Jongens, kondigt tour door Nederland in 2024 aan
Door Semberendsen op 10 november 2023 - 15:29 Pjotr, bekend van samenwerkingen met artiesten zoals Snelle en Melissa Lopes, heeft een eigen headline tour aangekondigd voor 2024. Na een succesvolle try-out show is de artiest en zijn band klaar om op tour te gaan.

De tour omvat vier data in verschillende steden door heel Nederland. Op 3 februari 2024 trapt Pjotr de tour af in Simplon, Groningen, gevolgd door optredens op 9 februari in Luxor Live, Arnhem, op 17 februari in Mezz, Breda, en op 24 februari in Hedon, Zwolle.

Met bekende nummers als ‘Verliezen Met Jullie’ en ‘Hete Vuren’, waarvan de laatste een plaats op de cover van je Moerstaal verdiende, heeft Pjotr zich weten te vestigen in de Nederlandse hiphop scene. Eerder heeft hij shows gegeven in grote zalen zoals Rotterdam Ahoy en AFAS Live, naast optredens op populaire festivals zoals de Zwarte Cross.

Na een periode bij de Lieve Jongens, stapt Pjotr nu zelfstandig het podium op met een eigen album in de maak. Zijn aankomende show belooft een mix te worden van nieuwe nummers en oude hits.

Tickets voor de shows zijn beschikbaar voor ongeveer €15. De kaartverkoop is al van start gegaan.
Hier zijn alle datums nog een keer op een rijtje, tickets kopen kan hier ook.
03-02-2024 - Simplon, Groningen (tickets)
09-02-2024 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
17-02-2024 - Mezz, Breda (tickets)
24-02-2024 - Hedon, Zwolle (tickets)

Bekijk hier alle datums op de kaart.
open kaart full screen


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Koninklijk Circus

SLOWDIVE SLUIT EUROPESE TOURNEE AF MET CONCERT IN...Slowdive, de Dreampop-band die onlangs hun vijfde Album 'Everything is Alive'...

ahoy

EXTRA MIDDAGSHOW VAN THE MASKED SINGER LIVE IN AHOY "The Masked Singer Live" kondigt een extra middagshow aan op zaterdag 11...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.