Tom Odell in maart nog een keer extra in Nederland te zien

review: Tom Odell - 15/06 - 013, Tilburg Tom Odell
Tom Odell in maart nog een keer extra in Nederland te zien
Door RobZ op 06 november 2023 - 11:06 Singer-songwriter Tom Odell geeft een extra show in Nederland op zondag 17 maart in RTM Stage, Rotterdam Ahoy. De eerder aangekondigde show op 23 maart in AFAS Live raakte snel uitverkocht. De tour vindt plaats in het kader van 'The Black Friday Tour', gelijknamig aan zijn nog uit te komen nieuwe album.

Tom Odell, winnaar van de BRIT- en Ivor Novello awards, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd gedurende de afgelopen tien jaar waarin hij vijf albums uitbracht. Deze albums leverden hem 28 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify op, 4 miljard streams en een bereik van 8 miljoen op diverse sociale platforms. Met het nog uit te komen nieuwe album Black Friday betreedt Tom Odell volgens eigen zeggen een nieuw muzikaal hoofdstuk in zijn reis als zanger, songwriter, muzikant en producer.

De kaartverkoop voor het 'extra' concert op 17 maart in Rotterdam Ahoy gaat dinsdag 7 november om 12:00 uur van start. Tickets kosten net als in Amsterdam 44,80 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Tom Odeel in Rotterdam Ahoy. Wil je de voorverkoop zeker niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Human League 1

THE HUMAN LEAGUE KONDIGT TOURNEE IN NEDERLAND EN...De Engelse new wave band, The Human League, heeft aangekondigd dat ze in 2024...

Hef

HEF KONDIGT 'EINDELIJK AHOY' CONCERT IN ROTTERDAM... Op zaterdag 23 maart 2024 zal Ahoy’s RTM Stage het concert van rapper Hef,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.