Powerwolf presenteert nieuw album 'Interludium' volgend jaar in Afas Live en Lotto Arena

Powerwolf
Powerwolf presenteert nieuw album 'Interludium' volgend jaar in Afas Live en Lotto Arena
Door RobZ op 06 november 2023 - 10:36 Afgelopen weekend was Powerwolf headliner van The Rock Circus in Den Bosch. Afgelopen zomer lieten ze ook al op Hellfest en Alcatraz Metal Meeting dat er niet te spotten is met deze powermetal wolvenroedel uit Duitsland! In 2024 komt Powerwolf terug naar Nederland en België om hun nieuwe album ‘Interludium’ aan het publiek voor te stellen. Op zaterdag 5 oktober 2024 staat Powerwolf in de Afas Live in Amsterdam en een dag later, op 6 oktober 2024, geeft de band een concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Op de Wolfsnächte Tour 2024 nemen ze de Zweedse powermetaliconen Hammerfall als very special guest mee en de Italiaanse “dwarves of Heavy Metal” Wind Rose als support.

Powerwolf predikt sinds hun ontstaan in 2003 dat Heavy Metal zoveel meer is dan louter muziek. Van iedere show maken ze een ware Heavy Metal hoogmis. Dat belooft voor de volgende Wolfsnächte Tour. Zanger Attila Dorn en zijn priester des duivels, toetsenist Falk Maria Schlegel, brengen graag metershoge vuurkolommen, indrukwekkende pyro- en lichteffecten en een gigantisch LED-scherm mee. Alles om het heroïsch strijdgevoel bij het publiek aan te wakkeren tijdens de epische live-ervaring en meezingers “Demons Are A Girl’s Best Friend”, “We Drink Your Blood” en “Army of the Night”.

Tickets voor de concerten van Powerwolf gaan vrijdag 10 november om 10:00 uur van start. Tickets voor Powerwolf in de Afas Live koop je hier. Hier kan je terecht als je liever tickets koopt voor Powerwolf in de Lotto Arena op 6 oktober. Tickets hebben in Amsterdam een vanaf-prijs van 61,60 euro. Voor het concert in Antwerpen ben je met prijzen van tussen de 47,75 en 56,71 wat minder kwijt.

We kunnen je zoals altijd ook weer een email sturen als de voorverkoop begint. Stel hier je ticketreminder in voor de shows in Afas Live en/of Lotto Arena.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Powerwolf in AFAS Live
Tickets Powerwolf
KIES TICKET
za 05 okt
Wolfsnächte Tour 2024: Powerwolf
AFAS Live, Amsterdam
€ 61,60 - 72,80
zo 06 okt
Powerwolf
Lotto Arena, Antwerpen
€ 47,75 - 56,71
Hef

HEF KONDIGT 'EINDELIJK AHOY' CONCERT IN ROTTERDAM...Op zaterdag 23 maart 2024 zal Ahoy’s RTM Stage het concert van rapper Hef,...

johan

JOHAN KONDIGT TERUGKOMST EN TOURNEE LANGS... Na een aanzienlijke time-out keert de Nederlandse indiepopband Johan terug...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.