The Streamers ook in 2024 te zien in Gelredome Arnhem

review: The Streamers - 16/09 - Olympisch Stadion The Streamers
The Streamers ook in 2024 te zien in Gelredome Arnhem
Door Semberendsen op 20 oktober 2023 - 15:06 De gelegenheidsband ‘The Streamers’ heeft onlangs aangekondigd dat ze een optreden zullen geven in het GelreDome, Arnhem op 19 oktober 2024. De kaartverkoop voor dit evenement begint op 21 oktober om 10:00 uur.

The Streamers, opgericht tijdens de lockdownperiode, bestaat uit de bekende namen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick Schilder, Simon Keizer, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en wordt beheerd door Frank Lammers. Hun oorspronkelijke doel was om het Nederlandse publiek vermaak te bieden tijdens de lockdown.

Tijdens de lockdown organiseerden ze succesvolle livestreams op diverse locaties en gaven ze live optredens in verschillende stadions, zoals het Olympisch Stadion. Op 20,21 en 22 oktober van dit jaar staan er ook nog shows in de Gelredome geplanned.

De kaartverkoop voor het optreden op 19 oktober 2024 begint op 21 oktober om 10:00 uur. De ticketprijzen variëren, beginnend bij €50 voor Rang 3, oplopend tot €225 voor VIP-tickets. De ticketverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor The Streamers in de Gelredome.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets The Streamers in Gelredome
Tickets The Streamers
za 19 okt
Gelredome, Arnhem
€ 50,00 - 97,50
Tom Odell

TOM ODELL NAAR AMSTERDAM, ANTWERPEN, BRUSSEL EN... Tom Odell heeft vandaag details gedeeld van The Black Friday Tour, die in...

het zesde metaal

HET ZESDE METAAL KONDIGT BENELUX TOUR AAN MET NIEUW... De Belgische band Het Zesde Metaal is terug en kondigt hun nieuwe tournee aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.