Zangeres MEAU voegt extra concerten toe in TivoliVredenburg en Paradiso

review: MEAU - 17/12 - Melkweg MEAU
Zangeres MEAU voegt extra concerten toe in TivoliVredenburg en Paradiso
Door KayleeV op 20 oktober 2023 - 10:47 Zangeres MEAU kondigt twee extra shows aan. Op 16 december zal ze een extra optreden geven in TivoliVredenburg te Utrecht, gevolgd door een show in Paradiso in Amsterdam op 4 januari. Beide optredens zullen in de middag rond 16:00 uur plaatsvinden.

MEAU, bekend om haar warme dromerige geluid, brak in 2021 door met haar single 'Dat Heb Jij Gedaan'. Haar muziek behandelt thema's als, liefde, persoonlijke groei en eenzaamheid. Het afgelopen jaar was ze de meest gestreamde vrouw in de Benelux.

Met een achtergrond in de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie en invloeden van artiesten zoals Eefje de Visser, bracht MEAU in 2021 haar debuut-EP 'Kalmte' uit, gevolgd door het album '22'. Ze heeft prijzen gewonnen bij de Edisons, 3FM Awards en Buma Awards en nam deel aan 'Beste Zangers'.

Kaartverkoop voor deze extra shows is reeds gestart, met ticketprijzen variërend van € 32,25 tot € 27,50. Koop hier je tickets voor het extra MEAU-concert in TivoliVredenburg en hier kan je kaartjes kopen voor het extra MEAU-concert in Paradiso.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



het zesde metaal

HET ZESDE METAAL KONDIGT BENELUX TOUR AAN MET NIEUW...De Belgische band Het Zesde Metaal is terug en kondigt hun nieuwe tournee aan...

Mitski

TWEEDE SHOW TOEGEVOEGD VOOR MITSKI OP 15 MEI IN BRUSSEL Wegens aanzienlijke belangstelling voor Mitski 's concert op dinsdag 14 mei...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.