21 Savage kondigt eerste Nederlandse show aan

review: WOO HAH! 2018
21 Savage kondigt eerste Nederlandse show aan
Door Semberendsen op 17 oktober 2023 - 10:49 Op dinsdag 21 november 2023 zal de rapper 21 Savage zijn Nederlandse debuut maken in AFAS Live. De ticketverkoop begint op vrijdag 20 oktober om 09:00.

De muziek van 21 Savage staat bekend om zijn rauwe realisme en eerlijke verhalen over het leven in de straten. In een genre waar veel artiesten kiezen voor experimentele geluiden en feestelijke nummers, blijft 21 Savage trouw aan zijn kenmerkende stijl. Zijn monotone stemgeluid weerspiegelt de ernstige en soms duistere onderwerpen die hij in zijn muziek aansnijdt, of het nu gaat over zijn persoonlijke successen of de schaduwzijden van zijn verleden.

Geboren als Shéyaa Bin Abraham-Joseph in Londen, verhuisde de rapper op jonge leeftijd naar Atlanta, Georgia. Zijn muzikale reis begon nadat hij op zijn 21ste werd neergeschoten en zijn beste vriend verloor. Dit leidde tot de release van zijn debuutmixtape, 'The Slaughter Tape', in 2015, die al snel zijn reputatie vestigde als een dreigende en compromisloze artiest. In 2016 werd 21 Savage geselecteerd als onderdeel van de 'Freshman Class' van het Amerikaanse hiphopmagazine XXL, wat het begin was van een succesvolle carrière.

In 2023 ging 21 Savage op tournee met niemand minder dan Drake tijdens zijn arena tour in de Verenigde Staten. Het was tijdens deze tour dat bekend werd dat 21 Savage eindelijk een green card voor de Verenigde Staten had verkregen. Dit opende de deur naar zijn Europese tournee. Hiervoor was hij al een keer opgepakt omdat hij geen geldig visum had.

De ticketverkoop begint op vrijdag 20 oktober om 09:00. Voor een ticket betaal je 72,80 euro.
koop hier tickets voor 21 Savage in AFAS live.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Trijntje Oosterhuis

TRIJNTJE OOSTERHUIS BRENGT SOULFUL CHRISTMAS... Trijntje Oosterhuis organiseert in december een reeks Soulful Christmas...

roosbeef

ROOSBEEF GAAT OP TOURNEE LANGS NEDERLANDSE &... Roos Rebergen, de frontvrouw van Roosbeef , laat zich niet uit het veld...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.