I Prevail naar AFAS Live en Ancienne Belgique in mei

I Prevail
I Prevail naar AFAS Live en Ancienne Belgique in mei
Door redactie op 09 oktober 2023 - 11:00 Op 19 mei 2024 zal de Amerikaanse metalcoreband I Prevail een optreden verzorgen in AFAS Live, gelegen in Amsterdam. Naast het optreden in AFAS Live, zal de band op 22 mei 2024 ook te zien zijn in Ancienne Belgique. De bands Set It Off en Kid Bookie treden als speciale gasten op.

I Prevail is een Amerikaanse rockband opgericht in Southfield, Michigan, in 2013. Ze braken door met hun debuut-EP "Heart vs. Mind" in 2014 en werden wereldwijd bekend door een metalcover van Taylor Swift's "Blank Space," die later platina werd in de VS. De band bracht drie studioalbums uit: "Lifelines" (2016), "Trauma" (2019), en "True Power" (2022). Ze scoorden hits met nummers als "Breaking Down" en "Hurricane" op rockradio, werden genomineerd voor een Grammy Award met "Bow Down" (Best Metal Performance, 2019), en "Trauma" (Best Rock Album, 2019).

Set It Off en Kid Bookie, als support acts, voegen extra diversiteit en spanning toe aan het evenement. Kid Bookie, opgegroeid in Zuid-Londen, brak door in de muziekwereld met diverse samenwerkingen en een eigenzinnige stijl, resulterend in het album 'Cheaper Than Therapy' en een MOBO Award-nominatie.

De concerten:
19-05-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
22-05-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop voor deze evenementen begint op vrijdag 13 oktober om 9:00 uur. De ticketprijs voor deze show is vastgesteld op 42 euro. Wil je een reminder voor de kaartverkoop van AFAS instellen? klik dan hier. verder kan je hier je reminder voor de show in Brussel.

Foto: I Prevail op Pinkpop 2023 door Irwan Notosoetarso



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets I Prevail in AFAS Live
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
zo 19 mei
I Prevail
AFAS Live, Amsterdam
€ 42,00
wo 22 mei
I Prevail
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 42,00
Blackberry Smoke 1

BLACKBERRY SMOKE MET NIEUW ALBUM 'BE RIGHT HERE' OP...Atlanta's rockers Blackberry Smoke maken zich op voor een terugkeer naar...

Lama's

THE ARTISTS FORMERLY KNOWN AS LAMA’S (TAFKAL) VIERT... De groep die bekend stond als De Lama's gaat een nieuwe show doen in Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.