Headhunterz geeft zijn laatste live show in 013 Tilburg

Headhunterz
Headhunterz geeft zijn laatste live show in 013 Tilburg
Door Semberendsen op 26 september 2023 - 16:37 Op 23 december 2023 zal hardstyle-artiest Headhunterz zijn laatste live-optreden geven in 013 Tilburg. Dit aangekondigde afscheidsoptreden komt na zijn eerdere aankondiging te stoppen met optreden en toeren.

De kaartverkoop voor dit evenement begint op 28 september 2023. De ticketprijs bedraagt €42,-, inclusief servicekosten.
Headhunterz heeft aangegeven dat deze afscheidsavond een nostalgische reis door zijn carrière zal zijn, van begin tot eind. Hij zal het podium delen met enkele van zijn dierbaarste collega's en toegewijde fans om samen de herinneringen te vieren die ze hebben opgebouwd gedurende zijn indrukwekkende loopbaan.

Headhunterz verklaarde: "Dit is geen einde. Het is een nieuw hoofdstuk om mijn muzikale reis te openen, maar niet voordat het vorige hoofdstuk de afsluiting heeft gekregen die het verdient. Daarom organiseer ik een Up Close and Personal show, op de manier die voor mij precies goed voelt. Dichtbij en persoonlijk. Een kans om alles wat we samen hebben gecreëerd te eren. Ik, enkele van mijn dierbaarste collega’s en jij."

Zijn reis begon in 2003 na zijn eerste betoverende ervaring op Qlimax. Gedreven om de beste te worden, creëerde hij zijn kenmerkende melodieuze en energieke sound. Hits als 'The Power of the Mind' en 'Scrap Attack' vestigden zijn naam als een gevestigde artiest. In 2008 vormde hij Project One met Wildstylez, wat leidde tot een revolutie in het genre. Zijn HARD with STYLE-podcast werd de #1 hardstyle-radioshow. Na een korte pauze keerde Headhunterz terug naar hardstyle en bracht in 2017 'The Return of Headhunterz' uit. Zijn bijdrage aan Art of Creation toont zijn toewijding aan de toekomst van hardstyle. Met een hernieuwde passie blijft Headhunterz de grenzen van de muziek verkennen.

koop hier tickets voor Headhunterz in 013





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kanenews.jpg

NU AL DERDE KANE RECONNECT CONCERT IN ZIGGO DOME...Terwijl de voorverkoop nog niet eens officieel is begonnen, maakt Mojo...

Soulwax

BELGISCH DUO SOULWAX TERUG LANGS PARADISO, 013 EN... Het Belgische elektronische duo Soulwax bereidt zich voor op een terugkeer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.