Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) naar AFAS Live en Koninklijk Circus

Orchestral Manoeuvres In The Dark news_groot
Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) naar AFAS Live en Koninklijk Circus
Door Semberendsen op 18 september 2023 - 11:39 De Britse groep Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) komt met een nieuw album, "Bauhaus Staircase", naar het vaste land. Brussel en Amsterdam staan in februari op de planning.

Met meer dan 40 jaar aan muzikale ervaring heeft OMD een blijvende impact gemaakt met hits als "Enola Gay," "Maid of Orleans," en "Joan of Arc." Ze hebben meer dan 25 miljoen singles en 15 miljoen albums verkocht, waardoor ze een van Groot-Brittannië's meest geliefde popgroepen zijn. Wat OMD onderscheidt, is hun vermogen om zowel experimenteel als toegankelijk te zijn. Ze hebben albums uitgebracht die zowel complexe, diepgaande nummers als catchy, dansbare deuntjes bevatten. Het duo heeft altijd de grens tussen alternatieve en commerciële muziek verkend, en hun invloed reikt verder dan de synthesizer-gedreven klanken waar ze bekend om staan.

De concerten:
14-02-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
15-02-2024 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

De kaartverkoop voor de optredens start aanstaande vrijdag 22 september om 10:00 en voor een ticket ben je rond de 55 euro kwijt. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Stel hier een reminder in voor de show in Amsterdam en hier voor Brussel.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX IN MEI TE ZIEN...Het Amerikaanse gezelschap Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox komt weer...

BlofPaskalJakobsennieuws

BLØF VOEGT EXTRA CONCERTEN TOE AAN TOUR IN O.A.... De Zeeuwse band BLØF breidt hun tour uit met extra concerten. Twee weken...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.