Keane biedt tweede kans aan fans in België met extra concert

review: Keane - 11/02 - AFAS Live Keane
Keane biedt tweede kans aan fans in België met extra concert
Door KayleeV op 15 september 2023 - 10:26 Op donderdag 25 april 2024 zal de Britse band Keane een extra concert geven in het Koninklijk Circus in Brussel. Deze show is onderdeel van hun tour om de twintigste verjaardag van hun debuutalbum 'Hopes & Fears' te vieren. Eerder was hun concert op 24 april 2024 in hetzelfde venue en het concert op 19 april in Afas Live in Nederland razendsnel uitverkocht.

'Hopes & Fears' is een belangrijk album in de geschiedenis van Keane, dat wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht en talloze prijzen heeft gewonnen, waaronder twee BRIT Awards. Tijdens deze tour zullen ze nummers spelen van hun debuutalbum tot aan hun laatste studioalbum 'Cause and Effect' uit 2019.

Voor degenen die geen kaartje konden bemachtigen is er goed nieuws, want de band heeft besloten om een tweede show in Brussel toe te voegen. De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan, met prijzen variërend tussen € 42,51 en € 45,78.

Koop hier je kaartjes voor het nieuw toegevoegde concert:
24-04-2024 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



James arthur @ pinkpop 2023

JAMES ARTHUR KONDIGT BITTER SWEET LOVE WORLD TOUR... James Arthur , maakte eerder dit jaar zijn terugkeer met een nieuwe single...

Son Mieux

SON MIEUX GEEFT TWEE INTIEME TRY-OUT SHOWS IN... De Nederlandse band Son Mieux heeft onlangs een grote shows aangekondigd in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.