Eurythmics-show met oprichter Dave Stewart naar Utrecht en Brussel

Sfeer TivoliVredenburg concert
Eurythmics-show met oprichter Dave Stewart naar Utrecht en Brussel
Door sjoertb op 06 september 2023 - 14:00 Dave Stewart, medeoprichter van Eurythmics, komt met full band naar Utrecht en Brussel om de 40e verjaardag van het legendarische nummer en album 'Sweet Dreams’ te vieren. In november is zijn show 'Eurythmics Songbook Featuring Dave Stewart' te zien in TivoliVredenburg en in La Madeleine.

Het belooft een avond vol synthpopkrakers te worden als Sweet Dreams (Are Made of This), Here Comes The Rain Again, Love Is A Stranger, Missionary Man en There Must Be An Angel (Playing With My Heart). De band bestaat overigens compleet uit vrouwen – ‘Mijn manier om hulde te brengen aan mijn geweldige vriendin en muzikale partner Annie Lennox,’ volgens Dave Stewart.

Bob Dylan zei over Dave Stewart: "Captain Dave is een explosieve muzikant, een dromer en een onbevreesde vernieuwer, een visionair van de bovenste plank. Aan de oppervlakte is hij heel fijngevoelig, maar daaronder is hij een stampende, dreunende, beukende ram, heel mystiek maar tegelijk rationeel en gevoelig als het aankomt op de hete ijzers van kunstvormen.”

De concerten:
14-11-2023 - La Madeleine, Brussel (tickets)
28-11-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop start op 8 september.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sampha

SAMPHA NAAR KONINKLIJK THEATER CARRÉ IN DECEMBEROp dinsdag 5 december 2023 zal de Engelse zanger, songwriter, muzikant en...

BlofPaskalJakobsennieuws

BLØF KONDIGT NIEUWE TOUR AAN VANAF NOVEMBER De Zeeuwse band BLØF , bekend van nummers als ''Zoutelande'' en "Aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.