Paul Young naar TivoliVredenburg en PHIL

Paul Young
Paul Young naar TivoliVredenburg en PHIL
Door sjoertb op 04 september 2023 - 13:09 Volgend jaar zal de Britse zanger Paul Young voor twee optredens in Nederland te zien zijn. De artiest zal in februari 2024 op het podium staan in Tivolivredenburg, Utrecht, en PHIL, Haarlem.

Paul Young staat bekend om grote hits als 'Love of the Common People’, 'Wherever I Lay My Hat’ en 'Come Back and Stay’. De laatste jaren legde hij zich ook meer toe op zijn andere hobby, namelijk koken en was hij onder andere te zien in Hells Kitchen en andere kookprogramma’s op de Britse televisie. Begin dit jaar bracht Paul nieuwe muziek uit, gevolgd door een album 'Behind The Lens'.

De concerten:
20-02-2024 - Paul Young - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
23-02-2024 - Paul Young - Phil., Haarlem (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 8 september om 10.00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in voor Tivolivredenburg en hier voor Phil.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Goran Bregevic

GORAN BREGOVIĆ MET 'WEDDING AND FUNERAL ORCHESTRA'... Goran Bregović , zal met zijn 'Wedding and Funeral Orchestra' een muzikaal...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO BLIJFT OP TWITTER (X) MAAR IS OOK TE... Twitter kreeg vorig jaar een nieuwe eigenaar en is recent overgestapt naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.