Canadese artiest Loreena McKennitt naar Amsterdam, Brussel en Antwerpen in 2024

loreena mckennitt
Canadese artiest Loreena McKennitt naar Amsterdam, Brussel en Antwerpen in 2024
Door Semberendsen op 04 september 2023 - 11:14 De getalenteerde muzikante Loreena McKennitt heeft haar langverwachte tournee aangekondigd met niet minder dan 24 optredens in 10 verschillende landen door Europa, waaronder Nederland en België. McKennitt, bekend om haar unieke combinatie van Keltische, folk- en wereldmuziek, belooft haar fans een onvergetelijke muzikale ervaring.

De tournee begint op zondag 31 maart met een optreden in het Koninklijk Circus in Brussel, België, waar ze haar kenmerkende stem en virtuoze harpspel zal laten horen. Het Belgische publiek krijgt nog een kans om van haar muziek te genieten, want ze zal op zaterdag 6 april terugkeren voor een tweede concert, deze keer in de Stadsschouwburg Antwerpen. Op dinsdag 2 april zal Loreena McKennitt de betovering overbrengen naar Nederland, waar ze op het podium zal staan in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De concerten:
31-03-2024 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
02-04-2024 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
06-04-2024 - Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop begint op 8 september 2023 en tickets kosten rond de 75 euro per stuk. Wil je op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in voor Koninklijk Circus, Theater Carré en Stadsschouwburg Antwerpen.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO BLIJFT OP TWITTER (X) MAAR IS OOK TE...Twitter kreeg vorig jaar een nieuwe eigenaar en is recent overgestapt naar...

Olivia Dean

BRITSE ZANGERES OLIVIA DEAN IN MEI NAAR PARADISO Olivia Dean komt naar Amsterdam in mei 2024. De uit Londen afkomstige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.