Cypress Hill tweemaal in 013 met Kingsize in voorprogramma

Cypress Hill
Cypress Hill tweemaal in 013 met Kingsize in voorprogramma
Door sjoertb op 16 augustus 2023 - 11:17 Cypress Hill geeft twee shows in 013, Tilburg in augustus. De Black Sunday 30th Anniversary tour gaat door Europa met met de leden B-Real, Sen Dog en DJ Muggs. Nu is ook bekend wie er het bij de Nederlandse shows het voorprogramma gaat verzorgen: Kingsize.

Kingsize, onderdeel van het Haagse label Wilde Westen, gooide hoge ogen met zijn optreden bij 101Barz. Met rauwe pure rap en hiphop is de artiest steeds bekender aan het worden.

Cypress Hill is een Latijns-Amerikaanse hiphopgroep uit Los Angeles. De groep werd in 1986 opgericht en viel direct op door hun vernieuwende hiphopgeluid met latino-invloeden. Het titelloze debuutalbum sloeg in als een bom en sinds het verschijnen van het tweede album, ‘Black Sunday’ in ’93 en de wereldhit ‘Insane in the Brain’, behoort Cypress Hill tot de populairste hiphopgroepen ter wereld.

De concerten:
21-08-2023 - Cypress Hill - 013, Tilburg (tickets)
22-08-2023 - Cypress Hill - 013, Tilburg (tickets)




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

MAX & IGGOR CAVALERA MET MORBID DEVASTATION TOUR...Bijna vier decennia na hun illustere carrière bij Sepultura hebben Max &...

Underworld

UNDERWORLD VOOR TWEE CONCERTEN NAAR GASHOUDER IN... Komende vrijdag is Underworld headliner van Lowlands 2023. De Britse danceduo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.