Periphery met nieuwe muziek naar 013

Periphery
Periphery met nieuwe muziek naar 013
Door sjoertb op 31 juli 2023 - 15:57 Periphery komt met de nieuwe tour ook naar Nederland. In 013 geeft de progressieve metalband een show dat in het teken staat van het nieuwe album ‘Periphery V: Djent Is Not a Genre’.

De band is afkomstig uit Washington, D.C. en heeft een uniek en gedurfd geluid, dat ge-detunede en laaggestemde gitaren, polyritmiek en een futuristische invalshoeken bevat. De bandleden zijn geïnspireerd door djent-pioniers als Meshuggah. In 2010 kwam het titelloze debuut uit en niet lang daarna braken ze door met de Grammy-genomineerde dubbel-LP ‘Juggernaut’ (2015). Nu zijn ze terug met ‘Periphery V: Djent Is Not a Genre’ (2023), een album dat bol staat met technische virtuositeit en hun muzikale evolutie belichaamt.

Het concert:
31-01-2024 - Periphery - 013, Tilburg (tickets)

Tickets gaan op 4 augustus in de voorverkoop voor 29,30 euro. De kaartverkoop start om 11:00 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pharcyde

AMERIKAANSE HIPHOPGROEP THE PHARCYDE NAAR NEDERLAND... The Pharcyde komt onze kant op in het najaar. De Amerikaanse alternatieve...

Simple Plan

SIMPLE PLAN NAAR 013 EN DE ROMA IN FEBRUARI Volgend jaar komt Simple Plan weer onze kant op. De Amerikaanse band zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.