Mantelzorgers gratis naar Marco Borsato

Door LIJN op 17 juli 2008 - 11:48 Mantelzorgers krijgen de kans om gratis een concert van Marco Borsato bij te wonen. Op 10 oktober kunnen zo'n 2500 mantelzorgers in het Arnhemse Gelredome de zanger in het echt zien. De actie is opgezet door verzekeraars Univé, VGZ, Iza en Trias.

Sinds dinsdag kunnen geïnteresseerden zich via een website van Univé aanmelden voor kaarten. "Mantelzorgers zijn de stille krachten van onze samenleving. Die staan bijna altijd klaar voor een ander", stelt Borsato in een verklaring van de vier verzekeraars. "Ik beloof mijn uiterste best te doen om er een onvergetelijke avond van te maken".

Borsato geeft in oktober acht Arnhemse concerten naar aanleiding van zijn album 'Wit licht'.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



leonardcohennews.gif3

LEONARD COHEN NAAR VORST NATIONAAL Leonard Cohen gaf vorige week nog een alom geprezen optreden in het Brugse...

brightestdiamondnews.gif1

MY BRIGHTEST DIAMOND KOMT NAAR NIJMEGEN In de tour van My Brightest Diamond zal tevens Nederland aangedaan worden....

REACTIES

Avatar Marz667
do 17 jul 2008 12:12

Marz667 Nou niet echt om de hoek, maar misschien ga ik wel. Gratis blijft gratis natuurlijk...

 0
Avatar Paul_Banks
do 17 jul 2008 12:50

Paul_Banks Leuk voor de mantelzorgers (iets zegt mij dat daar veel Borsato fans bij zitten), maar wat een verschrikking is die hele Marco Borsato.

Ik snap er ook helemaal niets van als ik hele hordes jongeren (als in min 30) zie en hoor die naar Marco Borsato gaan, je hebt toch zeker wel een greintje zelfrespect? Al kreeg ik 500 euro toe dan zou ik nog niet naar deze man gaan kijken.

Alles wat er ziek en kapot is in ons land komt door Marco Borsato.

 -2
Avatar Marz667
do 17 jul 2008 12:54

Marz667 Paul_Banks schreef:
Leuk voor de mantelzorgers (iets zegt mij dat daar veel Borsato fans bij zitten)

Lijkt me toch juist een goed iets wanneer mensen zich inzetten voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden? Of zijn die allemaal maar gek en dom, omdat jij toevallig 'goed' geboren bent?

 0
Avatar chillmusic
do 17 jul 2008 13:25

chillmusic Paul_Banks schreef:
Alles wat er ziek en kapot is in ons land komt door Marco Borsato.


geen fan, maar sjongejonge..... wat sneu..

 0
Avatar saskia9
do 17 jul 2008 14:59

saskia9 is toch leuk dat hij een gratis concert geeft voor deze mensen. vaak hebben mantelzorgers weinig geld om ook nog even zulke dure tickets te kopen. aangezien je niet veel betaald wordt voor mantelzorg

 0
Avatar Paul_Banks
do 17 jul 2008 15:08

Paul_Banks Marz667 schreef:
Paul_Banks schreef:
Leuk voor de mantelzorgers (iets zegt mij dat daar veel Borsato fans bij zitten)


Vanuit mijn hele bericht was dit juist het gene wat niet lullig bedoeld was. Ik buig diep voor mantelzorgers, thuiszorgers en wie nog meer vrijwillig of tegen een schofterig laag loon mensen verzorgen, helpen etc.
Lijkt me toch juist een goed iets wanneer mensen zich inzetten voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden? Of zijn die allemaal maar gek en dom, omdat jij toevallig 'goed' geboren bent?

 0
Avatar Paul_Banks
do 17 jul 2008 15:09

Paul_Banks verkeerd gequote, maar de tekst lijkt me helder.

 0
Avatar Paul_Banks
do 17 jul 2008 15:10

Paul_Banks chillmusic schreef:
Paul_Banks schreef:
Alles wat er ziek en kapot is in ons land komt door Marco Borsato.


geen fan, maar sjongejonge..... wat sneu..

Nu wel goed quoten: het is een quote uit de laatste show van Jan Jaap van der Wal.

 0
Avatar Paul_Banks
do 17 jul 2008 15:14

Paul_Banks Maar mooi dat er weer mensen happen. Wat blijft dat bij muziek altijd leuk. Ik mis alleen nog de dooddoener dat smaken verschillen. En dat klopt er zijn genoeg mensen met een wansmaak.

 0
Avatar Brinkster
do 17 jul 2008 18:30

Brinkster saskia9 schreef:
is toch leuk dat hij een gratis concert geeft voor deze mensen. vaak hebben mantelzorgers weinig geld om ook nog even zulke dure tickets te kopen. aangezien je niet veel betaald wordt voor mantelzorg


Hoezo geeft hij een gratis concert? Lijkt mij gewoon dat de verzekeraars de kaarten opkopen..

 0
Avatar Malachai
do 17 jul 2008 22:52

Malachai Ik vind niet dat je correct bezig bent als je discussies op deze manier uit probeert te lokken. Marco Borsato is per definitie gewoon een rasartiest, een geboren entertainer en een geweldige vocalist welke wordt begeleid door muzikanten die zonder twijfel gerekend mogen worden tot de besten die we in dit land hebben. Er zijn natuurlijk zat mensen die er niet van houden, maar als je durft te zeggen dat de fans van de man in kwestie een wansmaak hebben, getuigt dit, naar mijn inzien, nogal van het totaal niet weten waar je over praat.

 0
Avatar Esje
vr 18 jul 2008 10:25

Esje Paul Banks: sneu, heel sneu

Ik heb niks met Marco, maar vind't van weinig respect getuigen om mensen om hun muziek smaak af te zeiken. Als't je ding niet is dan niet.

 0
Avatar Paul_Banks
zo 20 jul 2008 12:49

Paul_Banks De wansmaak was niet gericht aan de Marco Borsato fans, maar een algemene opmerking als commentaar op opmerkingen die mensen meestal plaatsen als dooddoeners, wel even opletten graag als men conclusies aan het verbinden is aan mijn berichten.

Als ik Marco Borsato een waardeloze artiest (de zaken die Malachai noemt zijn echt niet op hem van toepassing, qua muzikanten heeft hij gelijk) vind en dat dan ook meld dan komt daar altijd van het soort commentaar op zoals ik in mijn eerste alinea heb beschreven (de dooddoeners dus), maar net zo goed als iemand een Marco Borsato fan mag, kan en wil zijn, kan, mag en wil ik mijn negatieve commentaar over Marco Borsato wel eens kwijt. Als men het recht heeft om positief te zijn heeft een ander toch net zo veel recht om dat niet te zijn?

Maar gek genoeg werkt dat meestal niet zo.

 0
Avatar Paul_Banks
zo 20 jul 2008 12:51

Paul_Banks Iemand trouwens nog BSUR gezien gisteren? En ook zo gelachen om het Marco Borsato gedeelte? (zag wel dat ik het verkeerd gequote had). Ik wel en hard.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.