Nieuwe tournee Chase Atlantic langs Utrecht en Brussel

Chase Atlantic
Nieuwe tournee Chase Atlantic langs Utrecht en Brussel
Door RobZ op 04 juli 2023 - 12:34 Chase Atlantic brengt een mix van trap, R&B en alternatieve rock en doet alle grenzen tussen de genres vervagen. Dit najaar reist de Australische groep een reeks concerten naar Europa. Nederland en België worden op de tournee gelukkig niet overgeslagen. Chase Atlantic geeft op 4 september een concert in TivoliVredenburg te Utrecht en op woensdag 6 september staan ze op het podium van de Ancienne Belgique in Brussel.

Mitchel Cave, Clinton Cave en Christian Anthony hebben sinds 2011 langzaam maar zeker hun plek in het muzikale landschap veroverd. Het trio tekende in 2015 bij MDDN, het label van Joey en Benji Madden van Good Charlotte, en vestigde zich vervolgens in Los Angeles. Met meer dan 200 miljoen streams bevat de discografie van Chase Atlantic inmiddels drie studioalbums en talloze hits, waaronder "Friends", "Swim", "Into It" en "Okay". Ze trekken de wereld rond met explosieve live-optredens en stonden op de grootste festivals (Lollapalooza, Reading, Leeds, Pukkelpop).

De datums op een rijtje:
04-09-2023 - Chase Atlantic - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
06-09-2023 - Chase Atlantic - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop van deze shows van Chase Atalantic gaat vrijdag 7 juli om 11:00 uur van start. Tickets kosten rond de 40 euro.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Goldkimono

NIEUWE SHOWS VAN GOLDKIMONO IN HAARLEM, TILBURG EN... Goldkimono heeft drie nieuwe optredens toegevoegd aan zijn S.O.O.N tour. De...

Macy Gray1

MACY GRAY IN NOVEMBER LANGS BRUSSEL EN ROTTERDAM De Amerikaanse soul- en r&b-zangeres en actrice Macy Gray brak door in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.