Naaz in het voorprogramma van Lana Del Rey in Ziggo Dome

Naaz
Naaz in het voorprogramma van Lana Del Rey in Ziggo Dome
Door sjoertb op 03 juli 2023 - 13:08 Vorige week werd opeens bekend dat Lana Del Rey een show geeft in Ziggo Dome op dinsdag 4 juli. Heel kort van tevoren kwam het nieuws dat de bekende Amerikaanse zangeres na tien jaar in Nederland komt optreden. Het concert ging vrijdag in de voorverkoop en was in een mum van tijd uitverkocht.

Vandaag is Naaz toegevoegd aan de show als voorprogramma. De Nederlands-Koerdische artiest had op Twitter haar wens gezet om er op te treden en de directeur van Ziggo Dome een app gestuurd. Het kan snel gaan want nu wordt het werkelijkheid. Niet lang geleden bracht Naaz haar debuutalbum 'Never Have I Ever' uit, een plaat vol ingetogen liedjes en ook opzwepende nummers waarop ze haar verhaal deelt en inspireert.

Het tijdschema is als volgt:
18:30 Deuren open
20:00 Naaz
21:00 Lana Del Rey
22:30 Verwacht einde

Naast Amsterdam treedt Lana Del Rey aankomende week ook op in Dublin en Parijs. Ook deze shows werden pas kort geleden bekendgemaakt. De zangeres is beroemd om haar poëtische teksten en kenmerkende stemgeluid. Ze bracht uiterst succesvolle albums voort als 'Born to Die' en 'Norman Fucking Rockwell!' en scoorde hits met nummers als 'Summertime Sadness', 'Video games', 'Cinnamon Girl' en 'Young and beautiful'.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blackwave.

BLACKWAVE. IN HET NAJAAR OP TOUR DOOR NEDERLAND EN...Het Antwerpse blackwave. is een hiphop duo bestaande uit producer Willem...

Patronaat news

WINNEN 3X2 RIVAL SCHOOLS IN PATRONAAT Op woensdag 5 juli geeft Rival Schools een exclusieve clubshow in Patronaat,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.