Rick Astley naar TivoliVredenburg en De Roma in het voorjaar

review: Rick Astley -22/09 - TivoliVredenburg Rick Astley
Rick Astley naar TivoliVredenburg en De Roma in het voorjaar
Door sjoertb op 29 juni 2023 - 10:41 Onlangs maakte wereldster Rick Astley zijn debuut op het beroemde Glastonbury festival op de Pyramid Stage. In het voorjaar komt de wereldster naar Nederland en België met zijn tour 'Are We There Yet?'. Verwacht een set tjokvol bekende nummers én nieuwe muziek van zijn gloednieuwe album.

In de late jaren tachtig was de Engelse zanger Rick Astley een ware sensatie in de Top 40 met zijn aanstekelijke dansbare muziek met als grote klapper "Never Gonna Give You Up". Ook "Whenever You Need Somebody" en "Together Forever" kwamen in de hitlijsten. Op 6 oktober wordt zijn nieuwe album "Are We There Yet?" uitgebracht. Astley heeft indruk gemaakt op Glastonbury met een fenomenaal optreden, waarbij hij zelfs plaatsnam achter de drums voor een cover van AC/DC.

De concerten:
12-03-2024 - Rick Astley - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
13-03-2024 - Rick Astley - De Roma, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 30 juni om 10 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in voor de show in Utrecht en hier stel je een herinnering in voor Antwerpen.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Danny Vera

DANNY VERA MET BEGGIN’ FOR TROUBLE TOUR NAAR 013,...In december keert Danny Vera terug met de Beggin' For Trouble tour, waarbij...

Gaidaa

NIEUWE SHOWS VAN GAIDAA IN NOVEMBER Gaidaa gaat op tour door de Verenigde Staten en Europa in het najaar. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.