Alberta Cross naar Nederland in oktober

Alberta Cross
Alberta Cross naar Nederland in oktober
Door tessamaria op 15 juni 2023 - 10:45 In oktober geeft Alberta Cross een tweetal aan headline-shows en een festival optreden in Nederland. Onder andere het zevende album van de band 'Sinking Ships' wordt dit najaar gedeeld met live-publiek.

Alberta Cross is een Engels-Zweedse rockband die in 2005 werd opgericht door zanger en gitarist Petter Ericson Stakee en bassist Terry Wolfers. De band bracht hun debuutalbum 'The Thief & the Heartbreaker' uit in 2007. Het album bevatte hits als 'ATX' en 'Old Man Chicago'. In de jaren die volgden, bracht de band nog twee studioalbums uit: 'Broken Side of Time' in 2009 en 'Songs of Patience' in 2012.

De optredens van Alberta Cross:
14-10-2023 - Wanderlöss Festival, Noorbeek
17-10-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
18-10-2023 - Der Aa-theater, Groningen (tickets)

De kaartverkoop van de show in Tivoli is al van start gegaan. Voor deze show ben je €20,85 kwijt aan een kaartje. De verkoop voor de show in Groningen begint op vrijdag 16 juni om 10:00 uur. Je betaalt €17,50 aan entree voor dit concert. Over de kaartverkoop en ticketprijzen voor het Wanderlöss Festival is momenteel nog niks bekend.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Dawn Brothers

THE DAWN BROTHERS WEER OP TOUR IN HET NAJAARDe rootsrockband The Dawn Brothers heeft hun nieuwe tour bekendgemaakt. Ze...

Annelie

COMPONIST EN PIANIST ANNELIE MET TOURNEE DOOR... Naast de aankondiging van haar nieuwe EP maakt Annelie ook bekend dat ze dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.