Diana Ross met The Music Legacy Tour in oktober naar de Ziggo Dome en Sportpaleis

Diana Ross
Diana Ross met The Music Legacy Tour in oktober naar de Ziggo Dome en Sportpaleis
Door kimvanderzon op 14 juni 2023 - 10:35 Diana Ross heeft haar nieuwe tour ' The Music Legacy Tour 2023' aangekondigd en staat op donderdag 12 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 17 oktober in het Sportpaleis in Antwerpen.

Diana Ross, wereldwijd een icoon en legendarische entertainer, songwriter, producer en actrice heeft een concert in Nederland toegevoegd aan The Music Legacy Tour 2023. De langverwachte nieuwe en persoonlijke concertreeks bevat een decennia aan geweldige liedjes.

The Music Legacy Tour 2023 licht haar iconische nummer 1 hits uit, met hits uit het solorepertoire van Diana Ross en haar hits als leadzangeres van The Supremes. Met haar meeslepende, gevoelige stem en magnetische podium présence weet Diana Ross fans te betoveren en haar publiek te raken. Tijdens The Music Legacy Tour komen haar tijdloze hits voorbij zoals "Ain't No Mountain High Enough", "Stop! In the Name of Love", "Upside Down", "I'm Coming Out", "Reach Out and Touch", "Endless Love" en nog veel meer.

Diana Ross' gigantische succesvolle carrière heeft de afgelopen vier decennia geleid naar talloze onderscheidingen, belangrijke prijzen en mijlpalen in de internationale muziekgeschiedenis. Ze is een van de prominentste vrouwen uit de populaire muziekgeschiedenis. Diana Ross is door het Guinness Book of Records bekroond met een Lifetime Achievement Award én ontving de Award voor “Most Succesful Female Vocalist of all Time”. Ze begon in de jaren '60 als leadzanger van de wereldberoemde groep The Supremes. Hiermee bereikte ze de ongekende prestatie van 12 nummer 1 hits in de VS.
In meer dan veertig jaar heeft de zangeres tientallen hits op haar naam gezet en bijna veertig albums uitgebracht. Het muzikale repertoire van de zangeres omvat R & B, soul, pop, disco en jazz. Haar muziek blijft generaties artiesten en fans inspireren. The Music Legacy Tour 2023 is een show dat muziekliefhebbers van alle leeftijden niet mogen missen.

De kaartverkoop start op vrijdag 16 juni om 10.00. Haal hier je tickets voor Diana Ross in de Ziggo Dome en hier voor het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketprijs is vanaf 67,20.

Dit zijn alle ticketsoorten voor Dianna Ross in de Ziggo Dome:
Premium seats: €190,50
Cat. 1 - seated: €156,80
Cat. 2 - seated: €123,20
Cat. 3 - seated: €89,60
Cat. 4 - seated: €67,20
Wheelchair tickets: €156,80

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in voor de Ziggo Dome, en hier voor de show in het Sportpaleis.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rowwen Heze (Jack Poels)

ROWWEN HEZE MET NIEUWE TOUR DOOR NEDERLAND IN OKTOBER Rowwen Heze heeft aangekondigd in oktober een nieuwe tour te gaan geven...

Guus Meeuwis

GUUS MEEUWIS KONDIGT LAATSTE TWEE GROOTS MET EEN... Eind maart kondigde Guus Meeuwis aan dat hij na 2024 stopt met Groots met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.