Queens Of The Stone Age naar Amsterdam en Antwerpen in november

Queens Of The Stone Age
Queens Of The Stone Age naar Amsterdam en Antwerpen in november
Door tessamaria op 13 juni 2023 - 09:49 Queens Of The Stone Age keert in november terug naar Europa. Ze brengen hun 'The End Is Nero' Tour op zaterdag 4 november naar de Ziggo Dome in Amsterdam en op zondag 12 november naar het Sportpaleis in Antwerpen. Ze brengen The Chats en Deep Tan mee als special guests.

Queens of the Stone Age is een rockband die in 1996 werd opgericht in Palm Desert, Californië. De band werd gevormd door singer-songwriter en gitarist Josh Homme. Queens of the Stone Age is bekend om hun mix van stonerrock, hardrock en alternatieve rock. Het debuutalbum van de band, getiteld 'Queens of the Stone Age', werd uitgebracht in 1998. In de jaren die volgden, bleef Queens of the Stone Age succesvolle albums uitbrengen. Het album 'Songs for the Deaf' uit 2002 wordt beschouwd als een van hun meest iconische werken. Het album bevat hits zoals 'No One Knows' en 'Go With the Flow'. Ook hebben ze samengewerkt met verschillende artiesten, zoals Dave Grohl, Mark Lanegan en Elton John. Vrijdag 16 juni komt het nieuwe album 'In Times New Roman..' uit. Dit album is natuurlijk reden genoeg om weer de wereld over te touren. Komende weken is de band ook te zien op onder andere Pinkpop, Rock Werchter en Roskilde.

De kaartverkoop voor de 'The End Is Nero' concerten van Queens of the Stone Age begint op vrijdag 16 juni om 10:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor Queens Of The Stone Age in Amsterdam. Ticketprijzen voor deze show starten vanaf €46,75. Je kan hier terecht voor kaarten voor Queens Of The Stone Age in Antwerpen. Voor dit concert ben je vanaf €39,90 kwijt aan je kaartje.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wies

WIES MET ALLES ANDERS TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË...In het najaar van 2023 komt WIES met hun tweede album ‘Alles Anders’. Dit...

Bad Omens

BAD OMENS IN FEBRUARI 2024 NAAR 013 EN ANCIENNE... De Amerikaanse band Bad Omens heeft aangekondigd in 2024 weer op tour te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.