Nothing But Thieves brengt Welcome To The DCC World Tour naar Amsterdam en Antwerpen

review: Nothing but Thieves - 23/04 - Doornroosje Nothing But Thieves
Nothing But Thieves brengt Welcome To The DCC World Tour naar Amsterdam en Antwerpen
Door tessamaria op 12 juni 2023 - 11:25 Nothing But Thieves kondigen hun Welcome To The DCC World Tour aan. Ze staan op zaterdag 3 februari in de Lotto Arena in Antwerpen en op vrijdag 23 februari zijn ze te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam. De tour vindt plaats na de release van hun vierde album Dead Club City dat op 30 juni 2023 wordt uitgebracht.

Nothing But Thieves is een Engelse alternatieve rockband die in 2012 werd opgericht in Southend-on-Sea, Essex. De band bestaat uit vijf leden: Conor Mason (zang), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (gitaar en keyboard), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). De carrière van Nothing But Thieves begon met hun debuutsingle 'Itch' in 2013. In 2015 brachten ze hun zelfgetitelde debuutalbum uit, met hits zoals 'Trip Switch' en 'Wake Up Call'. In 2017 bracht de band hun tweede album 'Broken Machine' uit, met singles als 'Amsterdam' en 'Sorry'. Ze hebben hun derde album 'Moral Panic' uitgebracht in 2020.

De kaartverkoop voor beide shows begint op vrijdag 16 juni om 10:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor Nothing But Thieves in Antwerpen. Ticketprijzen voor deze show starten vanaf €42,14. Je kan hier terecht voor kaarten voor Nothing But Thieves in Amsterdam. Voor dit concert ben je vanaf €39,20 kwijt aan een kaartje.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bad Omens

BAD OMENS IN FEBRUARI 2024 NAAR 013 EN ANCIENNE...De Amerikaanse band Bad Omens heeft aangekondigd in 2024 weer op tour te...

Patronaat news

LOV3LESS SUPPORT BLAUDZUN IN HET NAJAAR EN KONDIGT... Lov3less gaat dit najaar op tour door Nederland. In november geeft ze shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.