Portals tour van Melanie Martinez langs Vorst Nationaal en Afas Live

review: Melanie Martinez - 15/02 - 013 Melanie Martinez
Portals tour van Melanie Martinez langs Vorst Nationaal en Afas Live
Door RobZ op 08 juni 2023 - 19:08 Melanie Martinez is een alternatief pop fenomeen met inmiddels meer dan 12 miljard streams op haar naam. De 27-jarige zangeres uit New York bracht dit jaar het album 'PORTALS' uit, de opvolger van haar succesvolle album K-12 (2019). Hiermee gaat ze in november op tour door Europa. België en Nederland worden niet overgeslagen! Op 19 november 2023 staat Melanie Martinez in Vorst Nationaal in Brussel. Een dag later, op 20 november dus, geeft de Amerikaanse een concert in Afas Live te Amsterdam!

Na haar deelname aan de Amerikaans versie van 'The Voice' brak Martinez al snel los van het standaard idee van een pop ster. Martinez kiest voor haar albums altijd voor een conceptuele insteek. Zo stond haar debuutalbum Cry Baby (2015) volledig in het teken van haar gelijknamige fantasie alter-ego. En haar album K-12 werd vergezeld door een bijbehorende musical film die ze zelf produceerde. Voor haar nieuwe album PORTALS (2023) ontwikkelde Martinez een nieuw buitenaards alter-ego, de wedergeboorte van haar karakter 'Cry Baby'. De conceptuele insteek trekt Melanie door tijdens haar live optredens waar ze theatrale elementen, dansers en decor toevoegt en daarmee een volledig unieke live ervaring creëert.

De kaartverkoop voor de concerten van Melanie Martinez in Vorst Nationaal en Afas Live gaan vrijdag 16 juni om 14:00 uur (!) in de verkoop. De vanaf-prijs van de concerten ligt iets boven de 50 euro. Via deze link koop je tickets voor Melanie Martinez in Vorst Nationaal en hier kan je tickets kopen voor het concert van Melanie Martinez in Afas Live.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je ticketreminders in voor de shows in Brussel en/of Amsterdam!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Melanie Martinez in Vorst Nationaal
Tickets Melanie Martinez
KIES TICKET
zo 19 nov
Melanie Martinez – PORTALS Tour
Vorst Nationaal, Brussel
€ 51,40 - 116,78
ma 20 nov
Melanie Martinez - PORTALS Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 55,44 - 165,94
ma 20 nov
Melanie Martinez - PORTALS Tour - VIP EARLY ENTRY PACKAGE
AFAS Live, Amsterdam
€ 156,24
ma 20 nov
Melanie Martinez - PORTALS Tour - PORTALS VIP Experience
AFAS Live, Amsterdam
€ 284,50
Patronaat news

LOV3LESS SUPPORT BLAUDZUN IN HET NAJAAR EN KONDIGT...Lov3less gaat dit najaar op tour door Nederland. In november geeft ze shows...

Hedon

500 JAAR OUDE OERTOMAAT NEEMT HET PODIUM TIJDENS... In het najaar keert Kitchen Concert Tour weer terug op de Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.