Winnen: 2x2 kaarten Exodus

Door cheyenne op 13 juli 2008 - 22:05 Exodus zal bij elke metalhead wel een belletje doen laten rinkelen. Sinds de comeback enkele jaren geleden is de band niet kapot te krijgen. Op 25 juli zal de band een optreden geven in de Baroeg te Rotterdam.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Exodus in de Baroeg op 25 juli.
Het enige wat je moet doen is de vraag beantwoorden: Exodus is een band met een lange adem, vele albums en tour zijn gedaan. Een hoogtepunt was in 1985, toen ging de band op een grote tour met twee van de aller grootste metal acts aller tijden. Welke waren deze en hoe heet deze tour waarvan ook een videoband van is uitgebracht?

Stuur het antwoord op en zet in je Agendainfo dat je graag naar dit optreden wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Exodus pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur het antwoord met de link van je Agendainfo gebruikers pagina (met daarin aangegeven het antwoord en dat jij naar Exodus zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Exodus en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alicia Keys8

ALICIA KEYS IN NAJAAR TERUG NAAR AHOYAlicia Keys komt dit jaar voor nog een concert naar Rotterdam. Op maandag 27...

kittienews.gif25

KITTIE NAAR DE MELKWEG Dat de vierkoppige metalband Kittie als een van de headliners op het Female...

REACTIES

Avatar DoucheBag
ma 14 jul 2008 00:35

DoucheBag niceeee!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.