Compact Disk Dummies naar AB in november

Compact Disk Dummies
Compact Disk Dummies naar AB in november
Door kimvanderzon op 02 juni 2023 - 10:16 Compact Disk Dummies heeft bekend gemaakt dat ze op 25 november naar Ancienne Belgique voor een exclusieve indoor show dit najaar. In juni staan ze nog in Rotown in Rotterdam en daarna zijn ze ook te zien op Westerpop (Delft), Rock Werchter en Pukkelpop!

In 2012 breken Lennert en Janus Coorevits door met het winnen van Humo’s Rock Rally. Het jaar daarop brengen Compact Disk Dummies hun eerste EP uit, met daarop hitsingle "The Reeling". De single wordt gedraaid door radiostations in heel Europa en staat 6 weken op rij in de Ultratop 50. Het duo speelt op een aantal van de grootste festivals in België (Dour, Lokerse Feesten, Pukkelpop) en Europa (Sziget, Les Transmusicales) en brengt in 2016 hun debuutalbum 'Silver Souls' uit, met dansvloertracks als "Holy Love" en "Girls Keep Drinking". Drie jaar later komen de Dummies terug met hun 'Satellites' EP, waarbij ze op het gelijknamige nummer samenwerken met dEUS frontman Tom Barman. Live bewijzen ze dat je ze niet mag onderschatten. Met een optreden op Pukkelpop in 2019, gevolgd door 2 shows in Ancienne Belgique die in slechts enkele minuten tijd uitverkocht waren. In april 2020 brengen ze hun tweede album 'Neon Fever Dream' uit, gedragen door het onstuimige "I Remember". Helaas verhinderde de Covid-19 pandemie hen om dit album naar eigen inzicht live te brengen. In 2023 zien we de terugkeer van Compact Disk Dummies op het live podium, en de komst van nieuwe composities waaronder de gloednieuwe single "There's No Sex Without You". Na hun langverwachte optreden op Rock Werchter deze zomer, zal Compact Disk Dummies Ancienne Belgique betoveren met hun bedwelmende electropop.

De kaartverkoop start op dinsdag 6 juni om 10.00. Haal hier je tickets voor Compact Disk Dummies in AB. De ticketprijs is 28 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Compact Disk Dummies in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Compact Disk Dummies
za 25 nov
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 28,00
Zanger De Staat

DE STAAT KONDIGT 'RED / YELLOW / BLUE' SHOWS AAN IN...Vandaag breng De Staat het volledige 'Red / Yellow / Blue' project uit. Het...

Wende

WENDE GEEFT DEZE ZOMER TRY-OUT SHOWS IN UTRECHT,... Ter voorbereiding van de releasetour van het album Sterrenlopen en Lowlands...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.