Jungle By Night in november langs drie grote Nederlandse zalen

Jungle by Night
Jungle By Night in november langs drie grote Nederlandse zalen
Door kimvanderzon op 31 mei 2023 - 13:23 Na een overweldigende uitverkochte show in de Amsterdamse Gashouder en een uitverkochte tour in Frankrijk, is de inmiddels zevenkoppige formatie dansbaarder dan ooit tevoren. Jungle By Night heeft aangekondigd in november opnieuw op tournee te gaan door Nederland, ze komen naar Nijmegen, Utrecht en Rotterdam.

Jungle By Night bestaat uit een scala aan synthesizers, drums, bas, gitaar en percussie, versterkt door een trompet, saxofoon en trombone. Van eerdere albums met blazers tot een sterkere focus op de elektronische groove op hun nieuwste werk; Jungle By Night is niet bang voor vernieuwing maar blijft tegelijkertijd enorm trouw aan hun steeds groter wordende fanbase. Ondertussen zijn ze de studio ingedoken voor het opnemen van nieuw materiaal en zijn ze klaar om wederom te bewijzen waarom Jungle by Night de livesensatie blijft die je niet mag missen.

Tour datums:

24-11-2023 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
26-11-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
30-11-2023 - Maassilo, Rotterdam (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 2 juni om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs ligt rond de 22 euro.

Wil je een ticketreminder ontvangen? Stel deze hier in voor de show in Nijmegen, Utrecht en Rotterdam.


open kaart full screen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert sfeer

K-POP-ACT (G)I-DLE KOMT IN SEPTEMBER NAAR AMSTERDAM...(G)I-dle komt voor het eerst naar Europa met hun 'I am Free-ty' World Tour....

Luka Bloom

LUKA BLOOM TOURT DIT NAJAAR UITGEBREID DOOR BELGIË... Luka Bloom heeft aangekondigd een tour te geven door Nederland en België....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.