CHO presenteert extra 'Knock Knock in Concert' show in AFAS Live

Cho rapper
CHO presenteert extra 'Knock Knock in Concert' show in AFAS Live
Door kimvanderzon op 26 mei 2023 - 13:27 Op vrijdag 27 oktober presenteert CHO een extra show van 'Knock Knock in Concert' in AFAS live. Nadat de show op 28 oktober binnen no-time was uitverkocht.

Als artiest heeft CHO een indrukwekkende staat van dienst. Hij brak door met zijn debuutsingle 'Workshop', gevolgd door de hit 'Misschien Wel Hè?' die hem landelijke bekendheid bracht. Met zijn mix van straatrap en catchy melodieën, spreekt hij een breed publiek aan. CHO heeft samengewerkt met gerenommeerde acts uit de hele NL hiphopscene van Adje en Frenna tot Yade Lauren, Kevin en Steff London uit Londen.

CHO staat aan de vooravond van een nieuwe release in de vorm van 'Knock Knock 4' het vervolg op zijn succesvolle reeks aan 'Knock Knock' albums. Tijdens zijn concert zal hij zijn grootse hits in een nieuwe vorm aanbieden met zijn live band, en uiteraard is er ook nieuw materiaal van het langverwachte nieuwe album.

Met zijn muzikale successen is CHO ook een inspiratiebron voor veel jongeren. Hij staat bekend om zijn authentieke stijl, waarbij hij vaak zijn persoonlijke ervaringen en emoties in zijn teksten verwerkt. Met zijn optredens en muziek slaagt CHO erin om fans te raken en te motiveren.

De kaartverkoop voor deze show is direct gestart. Haal via deze link je tickets. De ticketprijs is vanaf 49,28.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hang Youth

HANG YOUTH KONDIGT NIEUWE TOURNEE DOOR NEDERLAND EN...Hang Youth heeft weer een tour op de planning staan. In september en oktober...

NOFX2

NOFX EIND MEI NAAR DE MELKWEG VOOR ALLERLAATSTE... Vorig jaar kondigde NOFX aan om in 2023 te stoppen en hun laatste shows te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.