CHO naar AFAS Live in oktober

Cho rapper
CHO naar AFAS Live in oktober
Door sjoertb op 25 mei 2023 - 11:31 Op zaterdag 28 oktober zal CHO opnieuw optreden in het podium AFAS Live tijdens het evenement 'Knock Knock in Concert'.

CHO zal samen met zijn band een nieuwe live ervaring presenteren. Als artiest heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd, met hits als 'Workshop' en 'Misschien Wel Hè?', die hem nationale bekendheid hebben gegeven. Zijn mix van straatrap en pakkende melodieën spreekt een breed publiek aan. CHO heeft samengewerkt met bekende artiesten in de hiphopscene, waaronder Adje, Frenna, Yade Lauren en Kevin.

De rapper staat op het punt om zijn nieuwe release 'Knock Knock 4' uit te brengen, het vervolg op zijn succesvolle reeks albums.

Het concert:
28-10-2023 - Cho - Knock Knock In Concert - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor 'Knock Knock in Concert' begint op vrijdag 26 mei om 12:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Clark

CLARK NAAR 013, TOLHUISTUIN EN DOORNROOSJE IN NOVEMBERDit jaar bracht Clark zijn tiende studioalbum 'Sus Dog' uit. De nieuwe...

De Vorstin news

WAYLON, NIELSON, JAAP REESEMA EN KOVACS NAAR EERSTE... Poppodium De Vorstin presenteert van 24 tot en met 27 augustus de allereerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.