Generation X en Sex Pistols samen als Generation Sex naar Nederland en België

Generation Sex
Generation X en Sex Pistols samen als Generation Sex naar Nederland en België
Door kimvanderzon op 24 mei 2023 - 13:30 Generation Sex heeft bekendgemaakt dat ze in juni onze kant op komen.

Twee legendarische Engelse punkbands slaan de handen ineen met als gevolg: Generation Sex! Deze supergroep bestaat uit vier punkveteranen uit de hoogtijdagen van het genre: Generation X en Sex Pistols. Van Generation X zit zanger Billy Idol (ook bekend van zijn vele solohits) en bassist Tony James (later van Sigue Sigue Sputnik en Sisters of Mercy) in de band, Sex Pistols levert drummer Paul Cook en gitarist Steve Jones. Verwacht Generation X en Sex Pistols klassiekers als Dancing With Myself, Ready Steady Go en My Way!

Op 27 juni komt Genereation X naar TivoliVredenburg.
Haal hier je tickets voor Generation Sex in TivoliVredenburg.De ticketprijs is €58,50. De kaartverkoop start op vrijdag 26 mei om 10.00. Wil je een reminder ontvangen wanneer de kaartverkoop begint? Stel deze dan hier in.

Op 18 juni staat de supergroep ook op Graspop Metal Meeting in België. Tickets voor Graspop zijn hier verkrijgbaar.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Generation Sex in TivoliVredenburg
Tickets Generation Sex
di 27 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 58,50 - 59,10
De Vorstin news

WAYLON, NIELSON, JAAP REESEMA EN KOVACS NAAR EERSTE...Poppodium De Vorstin presenteert van 24 tot en met 27 augustus de allereerste...

Árstíðir

IJSLANDSE BAND ÁRSTÍÐIR NAAR NEDERLAND IN NOVEMBER Árstíðir heeft aangekondigd een nieuwe tour te gaan doen. In november komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.