Amerikaanse rockband Extreme naar Melkweg in december

review: Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg Extreme
Amerikaanse rockband Extreme naar Melkweg in december
Door tessamaria op 24 mei 2023 - 10:42 Extreme zal op 12 december een show geven in de Melkweg, Amsterdam. In juni komt de band met een nieuwe plaat genaamd 'SIX'. Dit album en hun oude hits zullen ze deze winter delen met live-publiek.

Extreme is een Amerikaanse rockband die bekend staat om hun mix van hardrock, funk en glam metal. De band werd opgericht in 1985 in Boston, Massachusetts, en bestaat uit de muzikanten Gary Cherone (zang), Nuno Bettencourt (gitaar), Pat Badger (basgitaar) en Kevin Figueiredo (drums). Het grote succes van Extreme begon in 1990 met de release van hun tweede album, 'Pornograffitti'. Het album bevatte de hitsingle 'More Than Words'. Na dit album bracht de band nog meer albums uit, zoals 'III Sides to Every Story' (1992) en 'Waiting for the Punchline' (1995).

De kaartverkoop begint op vrijdag 26 mei om 10:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor Extreme in de Melkweg. Voor een regulier ticket betaal je €32,80. Wil jij het VIP Extreme Soundcheck Experience pakket? Dan ben je €158,50 kwijt.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Extreme in Melkweg
Tickets Extreme
di 12 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 32,80 - 158,50
Árstíðir

IJSLANDSE BAND ÁRSTÍÐIR NAAR NEDERLAND IN NOVEMBER Árstíðir heeft aangekondigd een nieuwe tour te gaan doen. In november komt...

100 Gecs

100 GECS VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN... 100 Gecs heeft bekend gemaakt weer op tour te gaan. Ze komen naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.