Future Islands langs Paradiso, Maassilo en Ancienne Belgique in september

Future Islands
Future Islands langs Paradiso, Maassilo en Ancienne Belgique in september
Door tessamaria op 09 mei 2023 - 12:30 Future Islands keert in augustus en september terug naar Europa. Ze zullen in september te zien zijn in Brussel, Amsterdam en Rotterdam.

Future Islands is een Amerikaanse synthpopband die in 2006 werd opgericht in Baltimore, Maryland. De band bestaat uit de frontman Samuel T. Herring, bassist William Cashion en toetsenist Gerrit Welmers. Future Islands bracht hun debuutalbum 'Wave Like Home' uit in 2008, maar kreeg meer bekendheid na de release van hun vierde studioalbum, 'Singles', in 2014. Op het album stond de hit single 'Seasons (Waiting on You)'. De muziek die Future Islands maakt is een combinatie van new wave, synthpop en post-punk. Future Islands staat bekend om de intense en emotionele live optredens van Herring, waarbij hij vaak wild danst en intense emoties uitstraalt. De band heeft al op grote festivals waaronder Coachella en Glastonbury gestaan.

De shows van Future Islands:
03-09-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
06-09-2023 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
07-09-2023 - Maassilo, Rotterdam (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 12 mei om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Je bent tussen de €29 en €33,50 kwijt aan een kaartje.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Feistnieuws

CANADESE SINGER-SONGWRITER FEIST IN SEPTEMBER... Feist heeft bekend gemaakt een Europese tour te gaan doen in het najaar. Ze...

The Hives

THE HIVES NAAR NEDERLAND EN BELGIË MET TOUR IN... The Hives heeft aangekondigd weer op tour te gaan, ze zullen in september...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.