Converge in augustus naar de 013 in Tilburg

Converge
Converge in augustus naar de 013 in Tilburg
Door kimvanderzon op 02 mei 2023 - 16:11 Converge heeft aangekondigd op 16 augustus naar de 013 in Tilburg te komen.

Converge, de hardcore band beroemd geworden door hun snijdende mix van metal en hardcore, keert terug naar 013. De verpletterende groep waarin ze zijn geëvolueerd wordt van alles en nog wat genoemd; hardcore metal, math metal, metalcore, you name it. De band kwam tot zijn recht rond de tijd van hun baanbrekende album ‘Jane Doe’ uit 2001, en groeide uit tot een hechte eenheid na veranderingen in de line-up en de zoektocht naar het geluid dat hun hardcore begin definieerde. Het was dan ook een eer om de integrale uitvoering van dat album bij te wonen in een fenomenale set op Roadburn 2016.

In 2021 werkte de band samen met doom-folk zangeres Chelsea Wolfe, haar bandgenoot Ben Chisholm en Cave In zanger/gitarist Steve Brodsky voor het broeierige en atmosferische Bloodmoon: I. Om een van de toonaangevende metalbands buitengewone dingen te zien doen en grenzen te zien verleggen is nog altijd een ware traktatie. Converge begint aan een nieuw muzikaal hoofdstuk, of beter gezegd: er wordt nieuwe brandstof toevoegt aan het 30 jaar oude vuur van de legendarische band.

Converge speelt deze show met een reeks bands als support: Dying Fetus, Archspire en Frontierer zullen de avond openen.

De kaartverkoop start op donderdag 4 mei om 11.00. Haal hier je tickets voor Converge in de 013.De ticketprijs is 30,30.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Caro Emerald

THE JORDAN IN OKTOBER LANGS VERSCHILLENDE...The Jordan zal dit najaar een vijftal shows geven in Nederland. In oktober...

Life of Agony

LIFE OF AGONY VIERT 30 JARIG JUBILEUM VAN 'RIVER... Het debuut album 'River Runs Red' van Life Of Agony bestaat dit jaar 30 jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.