6LACK met 'Since I Have A Lover Tour' naar Amsterdam en Brussel in 2024

6LACK 2
6LACK met 'Since I Have A Lover Tour' naar Amsterdam en Brussel in 2024
Door kimvanderzon op 26 april 2023 - 10:31 6LACK heeft aangekondigd naar Amsterdam en Brussel te komen in februari 2024 met de 'Since I Have A Lover Tour'.

Sinds zijn debuut weet 6LACK (uitgesproken als 'Black') met zijn melancholische hiphop de aandacht en emoties van een hele generatie op briljante wijze te pakken. Met de release van zijn nieuwe album 'Since I Have A Lover' heeft hij zich gevestigd als een van de relevantste hip hop artiesten van dit moment.

De uit Atlanta's Zone 6 afkomstige 6LACK liet in 2016 zijn debuutalbum 'FREE 6LACK' op de wereld los, waarmee hij zijn eigenwijze en unieke universum onthulde. In 2018 werd hij vervolgens naar het sterrendom gekatapulteerd met zijn tweede album 'East Atlanta Love Letter', dat door de critici werd geprezen en meermaals werd bekroond door hoge noteringen in de hitlijsten. De geprezen artiest heeft meer dan 7,8 miljard streams op alle platforms en heeft een indrukwekkende lijst van samenwerkingen met onder meer J. Cole, Selena Gomez, Timbaland, Lil Baby en Gorillaz. Onlangs leverde zijn bijdrage aan rapper Lil Tjay's "Calling My Phone" hem een top positie op in Billboard's Hot R&B/Hip-Hop Songs chart. Na bijna vijf jaar afwezigheid uit de schijnwerpers is 6LACK terug met een nieuw project met veel diepgang. Zijn derde studioalbum 'Since I Have A Lover' volgt de reis van de artiest van moeilijke tijden naar een nieuw begin.

De concerten:
22-02-2024 - 6LACK – Since I Have A Lover Tour - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
25-02-2024 - 6LACK - Since I Have A Lover Tour - Melkweg, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop start op vrijdag 28 april om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 31 euro.

Foto: 6LACK op Woo Hah! 2018 door Eva Ruiten


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rammstein Till Lindemann1

RAMMSTEIN-ZANGER TILL LINDEMAN MET SOLOPROJECT NAAR...Naast het overdonderende succes van Rammstein startte Till Lindemann in 2013...

Paradiso logo nieuw

BILLY STRINGS MET EUROPA TOUR TWEEMAAL NAAR PARADISO... Billy Strings heeft zijn Europese tour aangekondigd en komt op 6 en 7...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.