Tom McRae in september langs verschillende Nederlandse podia

review: Naked Songs 2018 Tom McRae
Tom McRae in september langs verschillende Nederlandse podia
Door tessamaria op 21 april 2023 - 12:11 De Britse singer-songwriter Tom McRae zal in september verschillende shows geven in Nederland. Aan het einde van dit jaar brengt Tom McRae ook een nieuw album uit, met eigen werk en duetten met andere artiesten.

McRae bracht zijn debuutalbum uit in 2000, simpelweg getiteld 'Tom McRae'. Het album bevatte nummers als 'You Cut Her Hair', 'End of the World News (Dose Me Up)' en '2nd Law'. In de jaren die volgden bracht McRae nog verschillende albums uit, waaronder 'Just Like Blood' in 2003 en 'King of Cards' in 2007. Hij bleef trouw aan zijn kenmerkende geluid, dat vaak vergeleken wordt met dat van artiesten als Nick Drake en Leonard Cohen. Naast zijn solocarrière heeft McRae ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder The Who, Brian Eno en Marianne Faithfull. Hij heeft ook muziek geschreven voor films en televisieseries, waaronder de soundtrack voor de BBC-serie 'Wallander'.

De shows van Tom McRae:
15-09-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
16-09-2023 - Pop- en Cultuurhuis PX, Volendam (tickets)
17-09-2023 - Paard, Den Haag (tickets)
19-09-2023 - Lutherse Kerk, Groningen (tickets)
20-09-2023 - 't Rozenknopje, Eindhoven (tickets)

De kaartverkoop begint op maandag 24 april om 10:00 uur. Schaf je ticket aan via bovenstaande links. Je bent tussen de €20 en €26,35 kwijt aan een kaartje.

Zo ziet de tour van Tom er op een kaartje uit:
open kaart full screen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sunn O)))

SUNN O))) IN SEPTEMBER NAAR PARADISO EN HET DEPOTIn september zal SUNN O))) terugkeren naar Europa. Stephen O'Malley en Greg...

John Mayer

GELIJK AL EXTRA CONCERT VOOR JOHN MAYER IN ZIGGO DOME Eerder werd al bekend dat John Mayer op donderdag 21 maart in de Ziggo Dome...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.