Explosions In The Sky in november naar Utrecht, Brussel en Antwerpen

Explosions In The Sky
Explosions In The Sky in november naar Utrecht, Brussel en Antwerpen
Door tessamaria op 19 april 2023 - 11:07 De Amerikaanse band Explosions In The Sky zal met hun 'The End Tour' van september tot november door Amerika en Europa touren. In november geven ze shows in Utrecht, Brussel en Antwerpen.

Explosions In The Sky is een post-rockband die in 1999 werd opgericht in Texas. De band bestaat uit vier leden: Munaf Rayani, Mark Smith, Michael James en Chris Hrasky. Explosions In The Sky bracht in 2000 hun debuutalbum 'How Strange, Innocence' uit, maar hun doorbraak kwam in 2003 met het album 'The Earth is Not a Cold Dead Place'. Sindsdien heeft de band verschillende andere albums uitgebracht, waaronder 'All of a Sudden I Miss Everyone' (2007), 'Take Care, Take Care, Take Care' (2011) en 'The Wilderness' (2016). Hun muziek wordt vaak omschreven als emotioneel en cinematografisch, en wordt vaak gebruikt in films en televisieprogramma's.

De concerten van Explosions In The Sky:
09-11-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
11-11-2023 - De Roma, Antwerpen (tickets)
13-11-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 21 april om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Je bent tussen de €31 en €33 kwijt aan een ticket.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ben forte

FASKE EN BEN FORTE IN JUNI OP DOUBLE BILL CLUBTOUR Faske en Ben Forte gaan samen op tour met hun Double Bill Clubtour in...

Guus Meeuwis

GUUS MEEUWIS DE THEATERS LANGS MET LIEDJES VAN 'UIT... Guus Meeuwis komt na 5 jaar terug in de theaters met zijn nieuwe voorstelling...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.