John Mayer brengt de 'SOLO Tour' naar Ziggo Dome in 2024

John Mayer
John Mayer brengt de 'SOLO Tour' naar Ziggo Dome in 2024
Door kimvanderzon op 13 april 2023 - 14:10 Op donderdag 21 maart 2024 keert singer-songwriter John Mayer terug naar Ziggo Dome voor de 'Solo Tour'. In 2019, 2017 en 2014 gaf Mayer ook al concerten in deze zaal. In 2017 waren we daar met een fotograaf bij. Dat leverde het volgende fotoverslag op.

Voor zijn nieuwe tour gaat de veelgeprezen singer-songwriter terug naar de basis: solo leunend op zijn akoestische gitaarwerk met speciale uitvoeringen op piano en elektrische gitaar. Tijdens de tour brengt hij zowel nieuw materiaal als oud materiaal in een nieuw jasje.

Bekend om een moeiteloze mix van verbluffend gitaarspel, soulvolle stem en onberispelijke songwriting-vaardigheden, heeft Mayer de hitlijsten verlicht met talloze enorme hits, zoals 'New Light', 'Gravity', 'Love on the Weekend', 'Heartbreak Warfare', 'Daughters', “Waiting on the World to Change”, “Last Train Home” en “Your Body Is a Wonderland.” Deze tour is 20 jaar in de maak en zal zeldzame, volledig akoestische sets bevatten van Mayer die deze nummers en nog veel meer zal uitvoeren.

De kaartverkoop start op vrijdag 21 april om 10.00. Haal hier je tickets voor John Mayer in de Ziggo Dome. De ticketprijs is vanaf 100,80 euro.

Wil je een reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SZA

GELIJK AL TWEEDE SHOW VOOR SZA IN ZIGGO DOMEEerder deze week maakte SZA bekend met haar langverwachte tweede album door...

Waylon news

WAYLON RUIM 30 KEER IN HET THEATER TE ZIEN MET... Waylon heeft aangekondigd dat zijn theatershow 'Gewoon Willem' wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.