Wij zijn 13! eerste popfestival voor 13-jarigen in 013 met o.a. Maan

review: Maan - 16/12 - Ziggo Dome Maan
Wij zijn 13! eerste popfestival voor 13-jarigen in 013 met o.a. Maan
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 16:14 Op zaterdag 13 mei zal Wij Zijn 13!, het eerste festival voor dertienjarigen in 013 Tilburg plaatsvinden.

Wij Zijn 13! is het popfestival exclusief voor iedereen die dit jaar 13 is, was of nog moet worden.

De headliner van deze avond is een zangeres die niet meer weg te denken is uit de hitlijsten: Maan. Sinds haar doorbraak scoort de zangeres hit na hit met nummers als ‘Blijven Slapen’ met Snelle, ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’, ‘Als Ik Je Weer Zie’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘Nee Is Nee’ met Bente en natuurlijk ‘Stiekem’ met Goldband.

Bram Krikke, Stefan & Sean zijn ongekend populair. Met een gezamenlijke following van meer dan 1,7 miljoen volgers kan heel Nederland niet meer om ze heen. Waar je ze van kunt kennen? Van carnavalshits 'Potentie' en 'Frikandel Speciaal' tot aan hun hilarische YouTube-series als 'Kasteel Krikke', 'Bram vs Stefan' of 'Bram UIT de buurt' én natuurlijk hun energieke shows.

De kaartverkoop is al direct van start gegaan. Haal hier je tickets voor Wij Zijn 13! in de 013. De ticketprijs is 13 euro.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SZA1

SZA BRENGT HAAR SOS TOUR NAAR ZIGGO DOME IN JUNISZA bracht afgelopen december haar langverwachte tweede album 'SOS' uit. Deze...

the vices

THE VICES KOMT MET PART 2 VAN THE 'SPIT IT OUT!'... Ze hebben The 'Spit It Out' Tour er nog maar net op zitten maar The Vices...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.