5 Seconds of Summer met nieuwe wereldtournee langs Amsterdam en Brussel

review: 5 Seconds of Summer - 22/04 - Ahoy 5 Seconds of Summer
5 Seconds of Summer met nieuwe wereldtournee langs Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 06 april 2023 - 18:27 Hun succesvolle wereldtournee Take My Hand Tour was er eentje om nooit meer te vergeten. In april werden Afas Live, Ahoy en Paleis 12 aangedaan. Daar waren wij natuurlijk bij aanwezig. Check hier de foto's van het 5SOS concert in Ahoy. Duizenden extatische fans gingen helemaal uit hun dak voor hun gemeenschappelijke idolen, de jongens van 5SOS. In 2023 doen ze het nog een dunnetjes over. Luke, Michael, Calum en Ashton zakken daarbij ook opnieuw naar Nederland en België af. Op 30 september staat 5 Seconds of Summer in Paleis 12 te Brussel en een dag later, op 1 oktober is ook de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt.

Sinds hun oprichting in 2011 heeft 5 Seconds of Summer - bestaande uit Luke Hemmings (zang/gitaar), Michael Clifford (zang/gitaar), Calum Hood (zang/bas) en Ashton Irwin (zang/drums) - vier albums en talrijke hitsingles uitgebracht. Ze werden door Rolling Stone al snel benoemd tot de "grootste nieuwe rockact ter wereld" en zijn de enige band in de geschiedenis waarvan de eerste drie volledige studioalbums op nummer 1 binnenkwamen in de Billboard 200. De band heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen concertkaartjes en meer dan 13 miljoen albums verkocht. Met hun release uit 2022 genaamd "5SOS5", steeg de band muzikaal naar het volgende niveau en toonde hun veelzijdige artisticiteit en groei van hun 10-jarige carrière. Met hun aankomende live album "The Feeling of Falling Upwards - Live from The Royal Albert Hall", laat de band echt zien wie ze zijn als artiesten.

Op 30 september en 1 oktober worden dus België en Nederland aangedaan:

30-09-2023 - 5 Seconds of Summer - Paleis 12, Brussel (tickets)
01-10-2023 - 5 Seconds of Summer - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor beide shows start vrijdag 14 april om 10:00 uur. Hier koop je tickets voor 5SOS in Paleis 12 en hier kan je terecht als je liever tickets voor de show van 5SOS in Ziggo Dome koopt. Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Brussel en / of Amsterdam.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



New Order - AFAS Live news

NEW ORDER IN SEPTEMBER NAAR ZIGGO DOMEHerrezen uit de as van de band Joy Division, overwon New Order een tragedie...

Nonchelange

NONCHELANGE IN HET NAJAAR OP TOUR DOOR NEDERLAND Dat Maarten Hutman – alias NONCHELANGE – het leuk vindt om een beetje te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.