Hozier met pop-up show naar Zonnehuis in april

review: Hozier - 04/12 - TivoliVredenburg Hozier
Hozier met pop-up show naar Zonnehuis in april
Door kimvanderzon op 05 april 2023 - 10:35 De Ierse singer-songwriter Hozier geeft op donderdag 20 april een intieme pop-up show in het Zonnehuis in Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn nieuwe EP 'Eat Your Young'.

Hozier staat bekend om zijn krachtige, beladen popsongs waarin hij zingt over thema's als de liefde, religie en sociaal maatschappelijke kwesties die hem aan het hart gaan. Hij put daarnaast veel inspiratie uit genres als jazz, blues en folk. Afgelopen maart bracht hij na een radiostilte van drie jaar zijn nieuwste EP 'Eat Your Young' uit en kondigde hij een concert in AFAS Live in juli 2023 aan; de show verkocht binnen zeer korte tijd uit.

De kaartverkoop voor de show van Hozier in Het Zonnehuis start op woensdag 12 april om 10.00. Haal hier je tickets voor Hozier.De ticketprijs is 39 euro.

Wil je een reminder ontvangen voor de start van de kaartverkoop? Stel deze dan hier in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Miss Montreal

MISS MONTREAL GAAT OP THEATERTOUR DOOR NEDERLAND DIT... Miss Montreal zal dit najaar verschillende theatershows geven verspreid...

Stromae hart

STROMAE ANNULEERT ZIGGO DOME-SHOWS IN APRIL De Belgische artiest Stromae stopt voorlopig met optreden om te werken aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.