Gladys Knight in juni met afscheidstournee naar Carré

Gladys Knight
Gladys Knight in juni met afscheidstournee naar Carré
Door tessamaria op 04 april 2023 - 16:25 Op 1 juni geeft de Amerikaanse soulzangeres Gladys Knight een optreden in Koninklijk Theather Carré Amsterdam. Deze show is onderdeel van de Empress of Soul - The Farewell Tour. In 2017 stond Gladys Knight na 25 jaar weer voor het eerst op het podium in Nederland tijdens North Sea Jazz.

Gladys Knight is een Amerikaanse zangeres die bekend staat als 'The Empress of Soul;'. Ze begon haar carrière in de jaren 50 als lid van de groep The Pips, die later bekend werd als Gladys Knight & the Pips. In de jaren 80 begon Knight aan een solocarrière en scoorde ze hits met nummers als 'Men' en 'Save the Overtime (For Me)'. In 1996 werd Knight opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame als lid van Gladys Knight & the Pips, en in 2007 ontving ze een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ook is ze een zevenvoudig Grammy winnares.

De kaartverkoop begint op donderdag 6 april om 10:00 uur. Koop hier je tickets voor Gladys Knight in Koninklijk Theater Carré. Ticketprijzen starten vanaf €60,50.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Skindrednews1

SKINDRED IN DECEMBER NAAR MELKWEG Skindred komt op 15 december terug naar de Melkweg in Amsterdam. Deze show...

Warhaus

WARHAUS OP TOUR DOOR BELGIË EN NEDERLAND DEZE HERFST Warhaus geeft van september tot december verschillende show in België en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.