Bon Iver geeft in juni exclusief concert in 013

Bon Iver
Bon Iver geeft in juni exclusief concert in 013
Door tessamaria op 03 april 2023 - 10:34 Bon Iver zal op dinsdag 6 juni een exclusief Nederlands concert geven in Tilburg. De Amerikaanse indie-folkband stond afgelopen november nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Nu geven ze een unieke en intieme show in de Main zaal van 013.

Bon Iver is gevormd door singer-songwriter Justin Vernon. De band brak door in 2008 met hun debuutalbum 'For Emma, Forever Ago'. Sindsdien heeft Bon Iver vier studioalbums uitgebracht, waaronder 'Bon Iver, Bon Iver' en '22, A Million'. Deze albums werden beiden genomineerd voor verschillende Grammy Awards. De band heeft in de loop van de jaren samengewerkt met onder andere Kanye West, James Blake en Taylor Swift.

De kaartverkoop zal op donderdag 6 april om 10:00 uur van start gaan. Koop hier je tickets voor Bon Iver op 6 juni in 013 Tilburg. Een ticket kost je €50,80. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Garrett T. Capps

GARRETT T. CAPPS & NASA COUNTRY IN HET NAJAAR DOOR...Garrett T. Capps & NASA Country kondigt aan dit najaar een tour te geven...

Andre Hazes

ANDRÉ HAZES KONDIGT CONCERT IN AHOY AAN André Hazes geeft op zaterdag 25 november een concert in Ahoy. Deze show zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.