Acda en de Munnik weer bij elkaar met nieuw werk en concert in Ziggo Dom

Acda en de Munnik
Acda en de Munnik weer bij elkaar met nieuw werk en concert in Ziggo Dom
Door RobZ op 23 maart 2023 - 18:06 Thomas Acda en Paul de Munnik komen weer bij elkaar als Acda en de Munnik. Nadat het duo in 2015 besloot te stoppen om zelfstandig hun carrière te vervolgen keren ze op zaterdag 28 oktober samen terug op het podium van Ziggo Dome. De reünie van Acda en de Munnik gaat gepaard met nieuwe muziek: de single ‘Morgen Wordt Fantastisch' is vanaf vandaag te beluisteren.

Thomas Acda en Paul de Munnik ontmoeten elkaar op een zaterdagochtend in 1988 tijdens audities voor de kleinkunstacademie in Amsterdam. In de jaren daarna werken ze samen aan theatervoorstellingen en muziek. In 1997 verschijnt de eerste single: “Als Het Vuur Gedoofd Is”. Een jaar later volgt de definitieve doorbraak bij het grote publiek met “Niet Of Nooit Geweest”, gevolgd door hits als “Het Regent Zonnestralen”, “De Kapitein Deel II” en “Ren Lenny Ren”. Het succes zorgt voor vele honderden uitverkochte theatershows, muziekprijzen zoals Edisons, een Gouden en Zilveren Harp en chaotische taferelen tijdens het afscheid in het Vondelpark in 2015.

De kaartverkoop voor Acda en de Munnik: De Reünie in Ziggo Dome start aanstaande zaterdag 25 maart om 10.00 uur. Hier koop je tickets voor deze eerste show sinds 2015 van Acda en de Munnik.

Er gelden de volgende prijzen:
Golden Circle Staanplaats – €75,45
Staanplaats – €68,45
1e ring Goud – €75,45
1e ring Zilver – €68,95
2e ring Goud – €61,45
2e ring Zilver – €55,95
2e ring Brons – €52,95
Mindervaliden – €68,45
Alle prijzen zijn inclusief €3,50 servicekosten.

Dit is de nieuwe single 'Morgen wordt fantastisch' van Acda en de Munnik:


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nielson

NIELSON SLUIT HET JAAR AF MET EEN CLUBTOUR DOOR...Nielson heeft aangekondigd dit najaar op clubtour door Nederland te gaan. Van...

Naaz

NAAZ GAAT IN DECEMBER LANGS VIJF PODIA VOOR HAAR... Naaz heeft bekend gemaakt in december verschillende podia in Nederland te...

REACTIES

Avatar romy74
ma 27 mrt 2023 11:33

romy74 Zoals verwacht uitverkocht binnen een mum van tijd. Er zullen extra concerten worden toegevoegd.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.