XINK in het voorjaar van 2024 naar Lotto Arena

XINK
XINK in het voorjaar van 2024 naar Lotto Arena
Door tessamaria op 20 maart 2023 - 10:00 De Antwerpse band XINK wist recentelijk al 4 keer Ancienne Belgique uit te verkopen en vond het tijd voor een stapje hogerop. Ze kondigen aan op vrijdag 29 maart 2024 hun eerste arena show te geven. Deze show vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen.

Bij de eerste editie van het Junior Eurosongfestival in 2003 vertegenwoordigde X!NK België. Ze eindigden uiteindelijk op de zesde plaats maar dat stopte de band niet. In de aan een volgende jaren brachten ze onder andere de nummers 'De Vriendschapsband', 'Laat Me Vrij' en 'Denk Aan Mij' uit. Maar in 2009 besloten de bandleden toch elk hun eigen weg te gaan.

Tot grote verassing van iedereen keerde XINK in 2022 terug. Zonder uitroepteken in hun naam maar wel weer met dezelfde bandleden. Ze brachten meteen hun comeback single 'Misschien' uit en kondigden aan om vier shows in de Brusselse zaal Ancienne Belgique te geven. Deze shows waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Nu pakken ze het nog groter aan in de Lotto Arena van Antwerpen.

De kaartverkoop start op woensdag 22 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor XINK in de Lotto Arena. Je bent €34,11 kwijt aan een ticket.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Dirty Daddies - Patronaat news

THE DIRTY DADDIES VANAF DECEMBER MET SINNERS ARE...The Dirty Daddies heeft bekend gemaakt op tour te gaan aankomende winter....

Kraak & Smaak

KRAAK & SMAAK NAAR EFFENAAR, PAARD, DOORNROOSJE EN... Het Nederlandse dj-/producerstrio Kraak & Smaak viert dit jaar hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.