Cypress Hill met Black Sunday 30th Anniversary-tour naar Tilburg

review: Cypress Hill - 21/12 - Afas Live Cypress Hill
Cypress Hill met Black Sunday 30th Anniversary-tour naar Tilburg
Door RobZ op 16 maart 2023 - 11:14 Cypress Hill tourt in het kader van hun Black Sunday 30th Anniversary door Europa. Op maandag 21 augustus stopt de caravaan met B-Real, Sen Dog en DJ Muggs in 013, Tilburg.

Cypress Hill is een Latijns-Amerikaanse hiphopgroep uit Los Angeles. De groep werd in 1986 opgericht en viel direct op door hun vernieuwende hiphopgeluid met latino-invloeden. Het titelloze debuutalbum sloeg in als een bom en sinds het verschijnen van het tweede album, ‘Black Sunday’ in ’93 en de wereldhit ‘Insane in the Brain’, behoort Cypress Hill tot de populairste hiphopgroepen ter wereld.

Dat Cypress Hill in de derde week van augustus in de buurt is, kan ook goed nieuws zijn voor festivalbezoekers. De kans lijkt aanzienlijk met deze aankondiging dat de groep een show geeft op Pukkelpop en/op Lowlands.

De kaartverkoop voor het concert op 21 augustus in 013 gaat vrijdag 17 maart om 11:00 uur van start. Tickets kosten 54,80 euro. Via deze link scoor je tickets voor Cypress Hill in 013. Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands sfeer 2015

EELKE KLEIJN GAAT VAN APRIL T/M JUNI MET TOUR LANGS...Rotterdamse DJ en Producer Eelke Kleijn heeft bekend gemaakt om dit voorjaar...

Popcaan

JAMAICAANSE ARTIEST POPCAAN NAAR 013 EN LA MADELEINE... Jamaicaanse artiest Popcaan heeft zijn plannen bekendgemaakt: hij gaat met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.