Tino Martin dit najaar met 010/020 concerten naar Ziggo Dome en Ahoy

Tino Martin
Tino Martin dit najaar met 010/020 concerten naar Ziggo Dome en Ahoy
Door tessamaria op 14 maart 2023 - 14:51 Tino Martin kondigt aan om op 14 oktober een show te geven in de Ziggo Dome. Hij heeft al meerdere keren in de Amsterdamse zaal gestaan. Ook maakt de zanger bekend dat hij voor het eerst in Rotterdam Ahoy te zien is. Deze show vindt plaats op vrijdag 17 november.

Tino heeft al meerdere Edison en BUMA Awards voor zijn muziek in ontvangst mogen nemen. Hij scoorde de laatste jaren in Nederland met hits zoals ‘Zij Weet Het’, ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’,‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Loop Niet Weg’.

De kaartverkoop voor de 010/020 concerts gaat op donderdag 16 maart om 12:00 uur van start. Koop hier je kaarten voor Tino Martin in de Ziggo Dome op 14 oktober. Voor deze show ben je tussen de € 49,95 en €329,95 kwijt aan een ticket.

Koop hier je tickets voor Tino Martin in Ahoy op 17 november. Voor een ticket voor de show in Ahoy betaal je tussen de €39,95 en €199,95 voor een ticket.

Wil jij graag bij beide concerten aanwezig zijn? Dan is er een combiticket verkrijgbaar. Je betaalt dan €139,95 voor je ticket en dan beschik jij over reguliere staanplaatsen voor beide avonden. Met dit combiticket bespaar je €20 op twee losse tickets.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popcaan

JAMAICAANSE ARTIEST POPCAAN NAAR 013 EN LA MADELEINE...Jamaicaanse artiest Popcaan heeft zijn plannen bekendgemaakt: hij gaat met...

Pink Project

PINK PROJECT OP CLUBTOUR DOOR NEDERLAND LANGS 8 PODIA De Nederlandse Pink Floyd tributeband genaamd Pink Project heeft aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.